fbpx

Χρήστος Γιαννέλης: Από την Ξάνθη στο fitness modeling

Χρήστος Γιαννέλης: Από την Ξάνθη στο fitness modeling

Ο Χρήστος Γιαννέλης είναι γνωστός στη Ξάνθη καθώς εργάζεται ως μπάρμαν και pr σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της περιοχής.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Roger Frampton: Top model, personal trainer και επιχειρηματικό πνεύμα!

 

Το πάθος του είναι το γυμναστήριο και αφιερώνει πολλές ώρες για προπόνηση. Παράλληλα έχει ενεργά και δραστήρια προφιλ στο Facebook και το Instagram. Πρόσφατα δέχτηκε πρόταση για την πρώτη του φωτογράφιση που θα σημάνει την είσοδο στον χώρο του modeling και συγκεκριμένα του fitness modeling όπως θέλει ο ίδιος.

 

 

«Θέλω να ασχοληθώ κυρίως με το fitness modeling. Η πρώτη μου φωτογράφιση πήγε καλά και έγινε εδώ στη Ξάνθη σε ένα ξενοδοχείο στη παλιά πόλη».

 

 

Ο Χρήστος θα μετέχει το καλοκαίρι στο Star & Mr GS hellas ενώ προετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα bodybuilding.

 

 

Ο Χρήστος είναι 1.84 ύψος γεγονός που τον κατατάσσει σε ένα καλό επίπεδο για το modeling.

«Το Μάιο με τον προπονητή μου τον Γιώργο Ξάνθη έχουμε προγραμματίσει να αγωνιστώ σε αγώνες bodybuilding στην Αθήνα κάτι που με ενδιαφέρει πολύ».

 

 

Για τον Χρήστο η προπόνηση είναι τρόπος ζωής και προπονείται έξι μέρες την εβδομάδα.

«Τώρα που ετοιμάζομαι για τους αγώνες η προπόνηση μου είναι έντονη» εξηγεί ο ίδιος «Κάνω μια ώρα βάρη και 40 λεπτά αεροβιο αυτή την περίοδο ανάλογα το πλανο που μου βγάζει ο προπονητής εβδομαδιαία ανάλογα την εξέλιξη και την κατάσταση πάνω μου»

 

 

Τι περιμένει όμως ο Χρήστος από το modeling;

«Βασικα θέλω να βγαίνουν τα έξοδα μου για να κάνω το χόμπι μου που αγαπώ πολύ και θέλει πολλά λεφτά και παράλληλα να γίνω μοντέλο θα με ενδιαφέρει και γιατί μου αρέσει σαν επάγγελμα και γιατί συνδυάζεται με την σωματοδωμηση που δεν πρόκειται να παρατήσω ποτέ και αν γίνει κυρία απασχόληση θα με χαροποίουσε».