fbpx

Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Για τέταρτη χρονιά η μεγάλη μοτοβόλτα με την επωνυμία «Riding For a Cause Greece 2019» που οργανώνουν με επιτυχία οι GreekStuntRiders, ξεσήκωσε περισσότερους από 1000 μοτοσικλετιστές που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Γλαρόκαβο για να περάσουν καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η μηχανή σε κάνει να είσαι εφευρετικός άνθρωπος!

 

Όλα άρχισαν το πρωί της Κυριακής και παρά την φοβερή ζέστη οι μοτοσικλετιστές άρχισαν να συγκεντρώνονται από το νωρίς στο πάρκιγκ του ΙΚΕΑ για να μετέχουν στο «Riding For a Cause Greece 2019» που οργανώθηκε με την υποστήριξη της Yamaha Μερεμετσάκης, του Mega Stock Bazaar και άλλων χορηγών.

 

 

Στις 11 ακριβώς δόθηκε το «πράσινο» φως, το κονβόι σχηματίστηκε πίσω από το όχημα της  «4×4 offroad  Service  And Parts» και ξεκίνησαν για Χαλκιδική.

 

 

Οι μοτοσικλετιστές βγήκαν στη Μουδανιών και μετά από λίγο …μποτιλιάρισμα μέχρι τη Καρδία άνοιξαν ταχύτητα και απόλαυσαν μια πολύ ωραία βόλτα μέχρι τον Γλαρόκαβο. Με τους οργανωτές να διατηρούν την ταχύτητα από 80 έως 100 χλμ το κονβόι έφτασε στη Καλλιθέα και πέρασε μέσα από τα χωριά με τους κατοίκους και τους τουρίστες να επιδοκιμάζουν και να αποθανατίζουν τις εκατοντάδες μοτοσικλέτες που περνούσαν.

 

 

Περίπου στη μια το μεσημέρι το κονβόι έφτασε στον Γλαρόκαβο όπου όλοι χαλάρωσαν, έβγαλαν κράνη και μπουφάν, φόρεσαν μαγιό και πέρασαν όμορφες ξέγνοιαστες και δροσερές στιγμές.

 

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχουν κληρώσεις και δώρα, κάτι που τίμησαν δεόντως οι συμμετέχοντες.

 

 

Η μοτοβόλτα που έγινε πλέον θεσμός έχει αγαπηθεί από τους μοτοσικλετιστές όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να μετέχουν.

 

 

Κι΄ όμως ο Πούλιος ήταν εκεί!

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ημέρας ήταν όταν ο Μενέλαος Μερεμετσάκης  και ο Μίλτος Παραχαρίδης επικοινώνησαν με τον Δημήτρη Πούλιο που ως γνωστόν είναι ένας από την παρέα των GreekStuntRiders.

Φέτος ο Δημήτρης δεν μπόρεσε –λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να βρίσκεται στην μοτοβόλτα, έτσι λοιπόν έγινε η σχετική βιντεοκλίση και ο Δημήτρης βρέθηκε έστω και νοερά για λίγο στο πάρτι!

 

Δείτε τι έγινε στη τέταρτη μοτοβόλτα: