fbpx

Όλοι οι άνδρες θέλουν να βρούνε την ιδανική γυναίκα –Αυτά είναι τα πιο κοινά στάνταρ!

Όλοι οι άνδρες θέλουν να βρούνε την ιδανική γυναίκα –Αυτά είναι τα πιο κοινά στάνταρ!

Το ότι θέλουμε την ιδανική γυναίκα για σύντροφο είναι ο κοινός πόθος όλων των αντρών.

Βέβαια ο καθένας φαντάζεται την ιδανική σύντροφο σύμφωνα με τα δικά του στάνταρτ ίσως ακόμα και παρομοιάζοντας με τη μαμά του. Όμως δεν είναι  έτσι και σίγουρα δεν πρέπει να την συγκρίνεις με τη μαμά σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι μεγάλες (και ξεκαρδιστικές) απορίες που έχουμε όλοι μας για τις γυναίκες

 

Αν λοιπόν η γυναίκα πληροί τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν τότε καλό θα είναι να μην την χάσεις γιατί θα είναι η ιδανική γυναίκα για σένα:

 

Χαλαρή και παιχνιδιάρα

Οι άντρες απεχθάνονται τις γυναίκες που δεν τσαλακώνονται, αυτές που έχουν ύφος ντίβας και λίγο από “drama queen” . Γοητεύονται από μια γυναίκα χαλαρή, διασκεδαστική, παιχνιδιάρα και με χιούμορ. Έτσι θα μπορεί κι αυτός να είναι χαλαρός και να είναι μαζί σου ο εαυτός του.

 

Ωριμη όταν πρέπει

Η διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πλευρά είπαμε γοητεύει τους άντρες, όμως όπως και εσύ απαιτείς από αυτούς να δείχνουν την ωριμότητά τους όταν έρθει η ώρα, έτσι κι εσύ πρέπει να αποδεικνύεις τη ωριμότητά σου όταν κρίνεται απαραίτητο. Δεν μπορεί να έχει μονίμως δίπλα του μία ναζιάρα παιχνιδιάρα γυναίκα που όταν χρειαστεί τη βοήθειά της ή όταν τεθεί κάποιο ζήτημα σοβαρό δε θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Θέλει από σένα να ξέρεις τι θέλεις και τι αισθάνεσαι, να εμπνέεις εμπιστοσύνη, σιγουριά και να μπορεί να στηριχτεί επάνω σου.

 

Δυναμική και ανεξάρτητη

Συνήθως οι άντρες έλκονται από γυναίκες που δείχνουν το δυναμισμό και την ανεξαρτησία τους όσο κι αν τις «φοβούνται». Δεν θέλουν η σύντροφός τους να είναι προσκολλημένη πάνω τους, να μην έχει δική της προσωπικότητα, να μην έχει ζωή πέρα από αυτούς. Γοητεύονται από τις γυναίκες που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους αρκεί να μην το παρακάνουν με υπερβολική ανεξαρτησία και ελευθερία.

 

Τρυφερή κι εκδηλωτική

Ακόμα και οι λιγότερο ρομαντικοί άντρες επιζητούν από τη σύντροφό τους να τους φροντίζει και να τους αγαπάει, να εκδηλώνει τα συναισθήματά της και να είναι δοτική ως προς αυτά. Επίσης, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι και σε εκείνο του έρωτα θεωρούν ιδανική σύντροφο εκείνη που δε θα τεμπελιάζει αλλά θα είναι πιο ενεργή στην κρεβατοκάμαρα, θα παίρνει πρωτοβουλίες και θα έχει δυναμική συμμετοχή. Όσο πιο πολύ τον εκπλήσσεις σε αυτό το κομμάτι τόσο πιο πολύ θα σε θέλει.

 

Δίπλα σου σε κάθε επιλογή

Ο άντρας χρειάζεται μία σύντροφο που να μην κατακρίνει τις αποφάσεις και τις επιλογές του (όποιες κι αν είναι αυτές) αλλά να τον στηρίζει σε κάθε βήμα, να είναι δίπλα του και να τον εμψυχώνει. Με άλλα λόγια να τον υποστηρίζει, να τον καταλαβαίνει και να στέκεται πλάι του πάντα χωρίς να τον κάνει να αισθάνεται αποτυχημένος ή να του δείχνει μονίμως τα λάθη του.

 

Σέβεται και περιποιείται τον εαυτό της

Η ιδανική σύντροφος είναι εκείνη που όσος καιρός κι αν περάσει δεν αφήνει τον εαυτό της παραμελημένο αλλά σέβεται την εικόνα της και φροντίζει να είναι περιποιημένη πρώτα για την ίδια και έπειτα για το σύντροφό της κάτι που είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο για μη χάνεται και το ενδιαφέρον από τον άλλο. Όταν σέβεται το εαυτό της και τον φροντίζει έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση γεγονός που βγαίνει και μέσα στη σχέση. Αν αισθάνεται μειονεκτικά θα της βγει αρνητικά.

 

Σέβεται το σύντροφό της και δεν τον μειώνει

Για τον άντρα, η ιδανική σύντροφος είναι εκείνη που τον αντιμετωπίζει με σεβασμό, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια. Που δεν χρησιμοποιεί φτηνά κόλπα για να τον κρατάει κοντά της, δεν παίζει με τα συναισθήματά του, δεν προκαλεί την ανασφάλειά του αλλά και δεν τον υποτιμάει σε οποιοδήποτε τομέα, δεν προσπαθεί να τον μειώσει και να νιώσει εκείνη ανώτερη αλλά αντίθετα τον εκτιμάει, τον επιβεβαιώνει, τον βοηθάει να νιώθει σημαντικός και δεν υποτιμάει τη νοημοσύνη του ή τις ικανότητές του.

 

Είναι συζητήσιμη

Είναι σημαντικό η γυναίκα να μπορεί να συζητάει με το σύντροφό της, να έχουν μια καλή επικοινωνία και να εκφράζει άμεσα και χωρίς μισόλογα αυτά που θέλει, που σκέφτεται και που αισθάνεται. Ο άντρας θέλει μια γυναίκα που να μπορεί να μιλήσει μαζί της, να συνεννοείται χωρίς να χρειάζεται κώδικες και ιδιαίτερες ικανότητες, να κάνουν έναν σωστό διάλογο αλλά και να ξέρει πότε πρέπει να συμβιβαστεί ή να υποχωρήσει σε κάτι.

 

Τον αφήνει να αναπνεύσει και δεν είναι ανασφαλής

Κατά γενική ομολογία των αντρών είναι πολύ κουραστική η γυναίκα που δε σου αφήνει προσωπικό χώρο και χρόνο. Αυτή η καταπίεση, η τάση να μη σέβεται το δικαίωμα ελευθερίας και σχετικής αυτονομίας αλλά και η ένδειξη ότι η ίδια είναι υπερβολικά ανασφαλής και σε αυτό οφείλεται η ασφυκτική συμπεριφορά στο σύντροφό της, η καταπίεση αυτή προς το μέρος του, είναι από τους πιο συνήθεις λόγους που ένας άντρας απομακρύνεται. Η ιδανική σύντροφος πρέπει να ξέρει να δίνει την απαιτούμενη ελευθερία και άνεση κινήσεων αλλά και να την έχει ανάγκη η ίδια, να είναι πιο αυτόνομη.

 

Είναι ελκυστική, αλλά όχι προκλητική

Φυσικά και σε κάθε άντρα αρέσει η σύντροφός του να είναι ελκυστική, όμορφη, περιποιημένη ακόμη και σέξι αλλά όσο πρέπει. Αν πάει στο επίπεδο του προκλητικού και του πρόστυχου τότε ξενερώνει πολύ και χάνει την εικόνα που είχε για σένα. Σε θέλει κομψή και περιποιημένη αλλά σε ένα πλαίσιο καθωσπρέπει και σικάτο. Να είσαι ελκυστική και σέξι , τόσο όσο…