fbpx

Όταν ο άντρας μαγειρεύει …μυρίζει σεξακι στη κουζίνα – Δες πως γίνεται!

Όταν ο άντρας μαγειρεύει …μυρίζει σεξακι στη κουζίνα – Δες πως γίνεται!

Άντρας που μαγειρεύει είναι σέξι στα μάτια των γυναικών και φυσικά αυτό είναι που μπορείς να εκμεταλλευτείς και να συνεχίσεις με σεξάκι, είτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, είτε μετά το δείπνο!

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράματα από την αρχή!

Επιστημονική έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία θεωρεί ότι οι γυναίκες «ανάβουν» όταν σε βλέπουν να μαγειρεύεις για χάρη τους. Την έρευνα –να το πούμε κι αυτό- χρηματοδότησε εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών όμως οι ερευνητές δηλώνουν με το χέρι στην καρδιά ότι δεν μαγείρεψαν τα στοιχεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες; Ιδού οι μεγάλες αλήθειες!

 

Οι άντρες είναι πολύ πιο ελκυστικοί στις γυναίκες όταν μαγειρεύουν παρά όταν κάνουν οποιαδήποτε άλλη πολύ πιο βαριά οικιακή εργασία.  Οι γαργαλιστικές μυρωδιές από την κουζίνα –και ναι ο καφές μετράει- αποτελούν πολύ πιο ισχυρό αφροδισιακό  για τις γυναίκες από τα λουλούδια και άλλα ενδεχομένως πιο ακριβά δωράκια.

Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να… επιβραβεύσουν ακόμα και την πιο αποτυχημένη προσπάθεια ενός άντρα στην κουζίνα  χωρίς σχόλια και διαμαρτυρίες.

Και επειδή η κουζίνα κυρίως είναι το βασίλειο της γυναίκας εσύ μπορείς να την καταλάβεις και ακόμα αν δεν μαγειρέψεις να της κάνεις σεξ!

Έτσι λοιπόν μπορείς να κάνεις το διαφορετικό και να κάνετε σεξ στη κουζίνα, όμως για να πετύχει πρέπει να υπάρχουν ιδέες και πιστέψτε μας στην κουζίνα σας υπάρχει πληθώρα σεξουαλικών σεναρίων.

Δες τα 4 πιο επικρατέστερα:

 

Στο τραπέζι

Ξάπλωσε την πάνω στο τραπέζι σα να είναι το …κύριο γεύμα και άρχισε να παίζεις με όλο της το κορμί. Μπορείς βέβαια να δεχθείς να σε ξαπλώσει εκείνη στο τραπέζι και να παίξει με το δικό σου το κορμί. Η επιλογή είναι δικιά σας!

 

Στο πάτωμα

Αν έχετε δει ποτέ 9½ Εβδομάδες, μπορείς να κάτσεις με την πόρτα του ψυγείου και τα μάτια κλειστά για μια ξεχωριστή ερωτική εμπειρία. Αρκεί μόνο να μη πονέσετε εκεί κάτω.

 

Στο πάγκο

Ζητήστε της να καθίσει στον πάγκο και να στηριχτεί στα χέρια της ενώ θα της χαρίσεις το στοματικό σεξ που πάντα ονειρευόταν. Στη συνέχεια οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν. Άσε που αν είσαι και ψηλός το σεξ στον πάγκο είναι φαντασίωση κάθε γυναίκας.