fbpx

Όταν το ήθος του αθλητή ξεφεύγει από τη δικαιολογία είναι …μικρός!

Όταν το ήθος του αθλητή ξεφεύγει από τη δικαιολογία είναι …μικρός!

Ο Τσιτσιπάς και το έχει καβαλήσει το καλάμι και είναι …και προσβλητικός. Το απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο στο Ντουμπάι!

Από τη μια καλά έκανε και ακολούθησε το δρομολόγιο που έκανε η μισή κοσμική Αθήνα για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους στο Ντουμπάι χωρίς περιορισμούς για τον κορωνοϊό… λεφτά έχει άλλωστε! Από την άλλη όμως ο Τσιτσιπάς δεν είναι ένας οποιοσδήποτε λεφτάς, είναι ένας αθλητής και ας μην ξεχνάμε ότι δεν σεβάστηκε ούτε αυτούς που τον τίμησαν για το σποτάκι κατά της πανδημίας! «Μένω σπίτι» αν θυμάστε…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί άραγε ασχοληθήκαμε τόσο πολύ με τον Τσιτσιπά;

 

Άλλοι αθλητές επιπέδου σαν την αφεντιά του, που έχουν τρελά χρήματα και μάλιστα περισσότερα από δαύτον, δεν πανηγύριζαν την έλευση του νέου χρόνου σε ξέφρενό πάρτι, ενώ στις χώρες τους πεθαίνει κόσμος από τον κορωνοϊό!

Και δεν είναι μόνο επειδή έχουν ήθος, είναι η ελάχιστη λογική που έχουν, κάτι που λείπει από τον Τσιτσιπά, μαζί με το ήθος!

Και ας μην βιαστούν κάποιοι να τον δικαιολογήσουν για το νεαρό της ηλικίας του. Όταν τα παίρνει τα λεφτά και κλείνει συμφωνίες είναι μεγάλος και όταν δείχνει την ξεδιαντροπιά του, είναι μικρός! Δεν είναι έτσι!,

 

 

Ο Τσίτσιπας είναι ένα κακομαθημένο που δεν αξίζει την προσοχή κανενός πέραν ίσως από της αγωνιστικής του δράσης!

Άλλωστε πάει καιρός από την τελευταία φιλανθρωπική του δράση, τότε με την τραγωδία στο Μάτι της Αττικής, αντίθετα με τον άλλο μεγάλο Έλληνα αθλητή, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο  που διαπρέπει σε έναν πιο …δευτεροκλασάτο άθλημα, το μπάσκετ και το NBA και φροντίζει συνεχώς να συνδράμει τους αδύναμους!

Φαίνεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει επιλέξει την γκλαμουριά των σαλονιών του Μονακό μακριά από τις μιζέριες της καθημερινότητας της χώρας που τον μεγάλωσε και φυσικά για την πάρτη του κάνει καλά, όμως σίγουρα δεν αξίζει της προσοχής κανενός μας για οτιδήποτε άλλο εκτός της αγωνιστικής του δράσης!

 

Άρθρο του Κώστα Μπούρη