fbpx

Όταν το Playboy παρουσιάζει …αλήτισσες ψυχές γίνεται χαμός!

Όταν το Playboy παρουσιάζει …αλήτισσες ψυχές γίνεται χαμός!

Η αλήτισσα ψυχή της Abby Brothers σπάει νόρμες και στερεότυπα και θέτει τους δικούς της απαράβατους όρους που έκαναν ακόμα και το Playboy να υποκύψει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Molly αρέσει να κυκλοφορεί γυμνή και σε μας να …χαζεύουμε!

 

Η Abby Brothers δεν είναι το τυπικό πρότυπο μοντέλου. Ένα πρότυπο που έχει γαλουχηθεί και στεριώσει στην κοινωνία και στις συνειδήσεις μας. Πρόκειται για ένα ελεύθερο πνεύμα που επιθυμεί και κατορθώνει να θέσει τους δικούς του όρους.

 

 

Γεννημένη στο Kentucky των ΗΠΑ, η Abby ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling σε ηλικία 13 ετών. Η πρώτη της δουλειά ήταν για την ιαπωνική έκδοση της Vogue και από τότε κατάλαβε πως γεννήθηκε για αυτό το επάγγελμα.

 

 

Έχει καταγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του modeling, αλλά σύμφωνα με την ίδια, η μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή της είναι η μητρότητα. «Το παιδί άλλαξε τα πάντα. Πλέον βλέπω τα πάντα μέσα από ένα νέο πρίσμα. Μέσα από τα δικά της μάτια», εκμυστηρεύτηκε στο Playboy. «Οι καλύτερες λέξεις για να με περιγράψουν είναι ανοιχτόκαρδη, γενναιόδωρη, ανοιχτόμυαλη και καλοσυνάτη».

 

 

Όσον αφορά το αγαπημένο της στιλ. Είναι ξεκάθαρη. «Όχι πολλά πολλά. Μπορώ να είμαι όλη μέρα μ’ ένα t-shirt και το ξεβαμμένο Levi’s 501 τζιν μου».