fbpx

#03012018

#03012018

  • Θέλεις να είσαι πάντα …ντούρος και δυνατός… πίνε καφέ! Όσο και αν αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο το απαραίτητο ρόφημα του πρωινού χιλιάδων ατόμων ανά τον κόσμο, εκτός απ’ το να αφυπνίζει τον οργανισμό, μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να προλάβουν προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας.
  • Παρά τις φήμες, τις ταινίες και όλα τα σχετικά, οι κυρίες μίλησαν και επέλεξαν το ίδιο μέγεθος πέους τόσο για το… σπίτι τους, όσο και για την περιπέτεια. Αυτό είναι στα 16,5 εκατοστά.
  • Οι αρχαίες επιστήμες της υγείας Ayurvedic δεν αποδεικνύουν μόνο την ύπαρξη των ψυχοσωματικών ασθενειών, αλλά και παρουσιάζουν έναν κατάλογο ειδικών ασθενειών που προκαλούνται από συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου.
  • Υποθέτοντας πως δεν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας αλλά απλώς να περιορίσετε τον κύκλο των ανθρώπων που θα βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας, θα πρέπει να κάνετε τις σχετικές αλλαγές στις Ρυθμίσεις και εργαλεία απορρήτου του λογαριασμού σας. Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε άλλα αν θα εμφανίζονται στη σελίδα οι δημοσιεύσεις άλλων στις οποίες έχετε προστεθεί με ετικέτα, να ορίσετε ποιοι μπορούν να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας και αν θέλετε οι μηχανές αναζήτησης που λειτουργεί εκτός του Facebook να δείχνουν σε όσους σας αναζητούν τη σελίδα σας στο κοινωνικό δίκτυο. Συνολικά οι ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook είναι πολλές και θα πρέπει να τους δώσετε αρκετή προσοχή για να δείτε τι σας ταιριάζει και τι όχι.
  • Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο διαγραφής από το Facebook θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως μπορεί κατά λάθος να επηρεάσετε τη λειτουργικότητα άλλων εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα αν έχετε εγγραφεί σε μία online υπηρεσία με χρήση του Facebook λογαριασμού σας και καταργήσετε τον τελευταίο, είναι πολύ πιθανό πως θα χρειαστεί να επαναλάβετε την εγγραφή σας.
  • Λάθος είναι η χρησιμοποίηση των γυναικείων καλλυντικών σε ανδρικό δέρμα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα προϊόντα. Το αντρικό δέρμα είναι 20 έως 30 % πιο παχύ από το γυναικείο αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η κρέμα της κοπέλας σου δεν κάνει και για σένα. Το αντρικό δέρμα έχει επίσης περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη»,» η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Επιπλέον οι αντρικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη επηρεάζουν το δέρμα.