fbpx

#03082017

#03082017

  • Νομίζεις ότι είσαι ωραίος ή αρρενωπός! Έχει η ομορφιά σχέση με την αρρενωπότητα; Άντρες με αρρενωπά χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη μύτη και τα μικρά μάτια φαντάζουν στα γυναικεία μάτια λιγότερο «ζεστοί»  λιγότερο πιστοί και χειρότεροι γονείς απ’ όσο οι συνομήλικοί τους με πιο γυναικεία χαρακτηριστικά. Η αρρενωπότητα είναι ένας συνδυασμός!
  • Οι χυμοί είναι ιδιαίτερα θρεπτικοί και πολύ καλοί για τη διατροφή σου, οι περισσότεροι τουλάχιστον, αφού υπάρχει μια επιλογή χυμού που καλό θα ήταν να την αποφύγεις αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διατροφή σου.
  • Είναι ιδανικό, όχι μόνο γιατί θα πάρεις μια γερή δόση βιταμίνης D αλλά επειδή συστήνεται από τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς για τη φάση ενδυνάμωσης των κάτω άκρων μετά από κάποιο χειρουργείο ή κάποιο τραυματισμό. Ο λόγος για το Stand Up Paddle ή SUP το νέο άθλημα που επεκτείνεται και στη χώρα μας.
  • Το ντεσέν στο μαγιό το επιλέγεις σύμφωνα με το στιλ σου. Αν είσαι αθλητικός τύπος, θα επιλέξεις κάτι με διχρωμία. Αν το λέει η περδικούλα σου, θα αναζητήσεις εκείνα τα υπέροχα εξωτικά εμπριμέ με τα λουλούδια. Αν πάλι, είσαι πιο συμμαζεμένος και συντηρητικός, θα περιοριστείς σε κάτι μονόχρωμο.
  • Δεν βγαίνεις παγανιά και όποια βρεις. Σιγά-σιγά. Αν εντοπίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει στα βάρη, μην κάνεις σαν λιμασμένος. Χαμογέλα της, κάνε ένα eye contact και πίστεψέ με όταν θα χρειαστεί συμβουλές για μια άσκηση θα έρθει εκείνη σε σένα.