fbpx

#03102018

#03102018

  • Μπορεί να σου φαίνεται απλό, αλλά ο συνδυασμός λευκό μπλουζάκι και τζιν αυτός είναι ένας συνδυασμός τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να δουν σε έναν άντρα. Ένα ωραίο, ταιριαστό μπλουζάκι, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό αλλά ούτε και πολύ στενό, είναι το ιδανικό. Και τα τζιν είναι ένας τομέας που αξίζει να επενδύσεις. Επέλεξε ένα τζιν καλής ποιότητας που είναι στενό αλλά δεν σε περιορίζει πολύ. Λατρεύουμε τα στενά τζιν επάνω σας. Όχι όμως τα φαρδιά τζιν και τα μπλουζάκια σε μεγαλύτερο μέγεθος.
  • Οι παντρεμένοι που εργάζονται σε χώρους όπου οι περισσότεροι συνάδελφοί τους είναι του αντίθετου φύλου, έχουν αυξημένες πιθανότητες να χωρίσουν, σύμφωνα με μια νέα δανική μελέτη.
  • Το στρες αναγκάζει τον οργανισμό μας να εκκρίνει ανεπιθύμητες ορμόνες που δεν μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε ψύχραιμα και καθαρά. Και η καθαρή σκέψη κι ο σωστά δομημένος λόγος είναι στοιχεία που σίγουρα θέλετε να σας χαρακτηρίζουν κατά την διάρκεια της συνέντευξης.
  • Η κατανάλωση ωμών καρότων με ένα αμυλούχο γεύμα, όπως τα ζυμαρικά, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μετά το γεύμα και να αυξήσει την αίσθηση κορεσμού, σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές. Η κατανάλωση μιας σαλάτας ως ορεκτικό πριν τη μακαρονάδα σου μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις απογευματινές επιδρομές στο ψυγείο, κοινώς τις περιττές θερμίδες κατά τη διάρκεια της μέρας.