fbpx

#04102018

#04102018

  • Πολλά παγάκια. Οι περισσότεροι βάζουν πολλά παγάκια λες και είναι ποτό στο μπαρ. Ο καφές δεν θέλει πολλά παγάκια, αυτά αλλοιώνουν τη γεύση του και τελικά μένει το ελάχιστο να πιείς και συνήθως είναι αφρός.
  • Η έλξη είναι άσκηση που γυμνάζει σχεδόν όλο το σώμα: τον πυρήνα, τους τετρακέφαλους, τους γλουτούς και όλον τον κορμό.
  • Το νάτριο διατηρεί την ισορροπία των υγρών στο εσωτερικό των κυττάρων.
  • Σύμφωνα με τους διατροφολόγους το ελαιόλαδο μπορεί να έχει παραπάνω θερμίδες από τα άλλα σκευάσματα, ωστόσο είναι μονοακόρεστο λίπος, ενώ το αγελαδινό βούτυρο περιέχει σε μεγάλο βαθμό κορεσμένα και τρανς λιπαρά, που επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς.
  • Τα καρύδια είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. «Τα αποτελέσματα της μελέτης μας συμπληρώνουν τον διαθέσιμο όγκο ερευνητικών δεδομένων που δείχνουν ότι οι ξηροί καρποί, όπως τα καρύδια, είναι δυνατό να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου»
  • Ο καρκίνος αποτελεί πλέον τη μάστιγα των ασθενειών στη σύγχρονη κοινωνία και δεν είναι παράλογο που είναι ευρέως γνωστός ως η «κακιά αρρώστια». Ενώ μια υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων καρκίνων, άλλοι παράγοντες όπως τα γονίδια μπορούν να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο. Μόλις εξαπλωθεί ο καρκίνος, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
  • Ένα ποτήρι γάλα (ζεστό ή όχι) μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο υγιεινά, χάρη σε μια υγιή δόση τρυπτοφάνης και ασβεστίου, λέει η Murphy. Η πρωτεΐνη καζεΐνης του γάλακτος είναι αργή στην πέψη και θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χτίσεις μύες όλη τη νύχτα, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής και Επιστήμης στον Αθλητισμό και την Άσκηση. Το αποτέλεσμα: ταχύτερος μεταβολισμός και ευκολότερη απώλεια βάρους