fbpx

#04122018

#04122018

  • Η άθληση είναι ευεργετική, αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν ο αθλούμενος ξεπερνά τα όριά του. Τα αποτελέσματα των νεότερων ερευνών καταδεικνύουν ότι πρέπει και στην άσκηση να υπάρχει ένα μέτρο, το οποίο είναι εξατομικευμένο.
  • Τα οφέλη της μουσικής κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι πραγματικά συνταρακτικά, αφού τα ηχητικά κύματα μετατρέπονται σε παλμούς που ταξιδεύουν στα νεύρα του εγκεφάλου και μεταφράζονται σε κίνηση, κάτι σαν φυσικό «ντόπιγκ»!
  • Αν δεν περιποιείσαι το δέρμα σου, ίσως να είσαι πρωταρχικός υποψήφιος για ερεθισμό, λοίμωξη και τσουχτερές ξυραφιές γύρω από το λαιμό σου. Οποιοδήποτε κατάλληλο ξύρισμα απαιτεί χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για τη φροντίδα πριν και μετά από αυτό. Κάθε φορά που επιχειρείς να ξυριστείς, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καθαρό. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι πόροι σου είναι ανοιχτοί για να αποφύγεις τον ερεθισμό. Γι ‘αυτό πρέπει να ξεκινήεις το ξύρισμα με ένα ζεστό νερό και να το τελειώσεις με κρύο πριν απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα.
  • Ο πρωινός καφές είναι απαραίτητος για να μπορείς να ανοίξεις το μάτι σου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η καφεΐνη αφυδατώνει το δέρμα σου, δημιουργεί ρυτίδες και σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος. Οπότε κόψε τους πολλούς καφέδες κι αν θες κάτι για να τους αντικαταστήσεις, δοκίμασε το πράσινο τσάι.
  • Τρίχες στη μύτη, τρίχες στα αυτιά και ψηλά στα ζυγωματικά κάθε άλλο παρά σέξι είναι. Ξεφορτώσου τις λοιπόν μια και καλή χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι. Μια φορά την εβδομάδα έλεγξε το πρόσωπό σου για ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και απομάκρυνε τυχόν… επιστροφές τριχών, ενώ αν τα φρύδια σου είναι πολύ έντονα ή ενώνονται σε ένα ενιαίο τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιο κέντρο περιποίησης προσώπου για να τα βγάλεις ή να τα «περιορίσεις». Το κόστος δεν είναι μεγάλο και – το κυριότερο – θα γλιτώσεις από τυχόν ατυχήματα.
  • Η αλήθεια είναι ότι αν βγεις έξω με βρεμένα μαλλιά δεν θα κρυώσεις. Αν συνέβαινε αυτό οι περισσότεροι από τους μισούς άντρες θα ήταν συνεχώς κρυωμένοι! Αν εσύ χρησιμοποιείς το πιστολάκι για τα μαλλιά γι αυτόν το λόγο, μάλλον κάνεις κάτι που όχι μόνο είναι περιττό, αλλά κάνει και κακό στα μαλλιά σου.