fbpx

#05022019

#05022019

  • Μήπως σου λείπει το καλοκαίρι; Αν είσαι καλοκαιρινός τύπος τότε είναι βέβαιο ότι νοσταλγείς τις ζεστές μέρες, τις βουτιές, τις αυθημερόν εξορμήσεις για παραλία κα φυσικά τις διακοπές… Υπομονή και θα φτάσει…
  • Το καλοκαίρι είναι κοντά και αν θέλεις ή να …τραβάς τα βλέμματα στη παραλία ή να αισθάνεσαι πιο …light και άνετος, ίσα που προλαβαίνεις να αρχίσεις την προετοιμασία.
  • Δεν είναι μόνο ότι ο ήλιος και ο καλός καιρός μας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά ότι επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό μας με οφέλη για την υγεία μας. Ο οργανισμός μας λειτουργεί καλύτερα το καλοκαίρι ενώ η περίοδος αυτή είναι μια ευκαιρία για να δυναμώσει εν όψει του χειμώνα. Το καλοκαίρι ευνοεί τη γονιμότητα αφενός γιατί τα επίπεδα στρες είναι χαμηλότερα στις διακοπές αφετέρου γιατί η βιταμίνη D που παράγεται στον οργανισμό χάρη στην έκθεση στον ήλιο ενισχύει την ποιότητα του ανδρικού σπέρματος.
  • Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sex Research, επιχείρησε να εστιάσει στα κίνητρα πίσω από την προσποίηση του οργασμού σε συνάρτηση με τον τύπου δεσμού των συμμετεχόντων. Ο τύπος του δεσμού και η σεξουαλική συμπεριφορά αποτελούν αναπόσπαστα μέρη των ερωτικών σχέσεων των ενηλίκων.
  • Σύμφωνα με το Pornhub, ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Είμαστε …γρήγοροι δηλαδή!
  • Είναι συχνό φαινόμενο, ειδικά για τον άνδρα, που βρίσκεται στο ξεκίνημα της ερωτικής του ζωής, να ανησυχεί έντονα για τη σεξουαλική του εικόνα, καθώς και για το αν θα καταφέρει να ικανοποιήσει ερωτικά το «αντικείμενο του πόθου» του. Πολύ συχνά, τα λανθασμένα πρότυπα των ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, στις οποίες ο άνδρας «διεισδύει» ήδη από την εφηβεία, τον κάνουν να θέλει να είναι ο «ιδανικός» εραστής. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι είναι σημαντικό να γνωρίζουν, ότι οι προβολές αυτές, μπορούν να δημιουργήσουν υπέρμετρες προσδοκίες για τον σεξουαλικό ρόλο ενός άνδρα (σωματότυπο, μέγεθος πέους, σεξουαλική διάρκεια και απόδοση, οργασμική κορύφωση συντρόφου), με αποτέλεσμα, αντί να τον ενθαρρύνουν και να τον κάνουν πιο αποφασιστικό, να τον αγχώσουν και να τον «πνίξουν» μέσα στην ανασφάλεια με αρνητικές επιπτώσεις για τη σεξουαλική του λειτουργία.