fbpx

#05072018

#05072018

  • Προετοίμασε τα γεύματά σου: Πολλοί άνθρωποι δεν τρώνε υγιεινά για τον απλό λόγο ότι δεν προετοιμάζουν το φαγητό που θα πάρουν μαζί τους. Αφιέρωσε 15 λεπτά για να πακετάρεις τα γεύματά σου και να τα προγραμματίσεις. Θα δεις πως δεν είναι δύσκολο και θα σε κάνει να φας πιο υγιεινά.
  • Σίγουρα το έχετε ξανακούσει. Το νερό μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης, αφού τα κέντρα της δίψας και πείνας του εγκεφάλου φαίνεται να αλληλοεπηρεάζονται. Σε πρόσφατη μελέτη διάρκειας 12 εβδομάδων, φάνηκε ότι τα άτομα που ήταν καλά ενυδατωμένα έχασαν περίπου 5 κιλά περισσότερα από τα άτομα που δεν ήταν. Φροντίστε λοιπόν να ενυδατώνεστε καλά κατά την διάρκεια της ημέρας και να πίνετε 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα.
  • Σύμφωνα με τον δρ Avid Pariser, πρώην επικεφαλής της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, το αντιιδρωτικό λειτουργεί καλύτερα όταν το εφαρμόζετε ακριβώς πριν πέσετε για ύπνο. Τη νύχτα, όταν οι άνθρωποι ιδρώνουν λιγότερο, μεγαλύτερη ποσότητα από το δραστικό συστατικό του αντιιδρωτικού (που βασίζεται σε μικροσωματίδια αλουμινίου) απορροφάται από τους ιδρωτοποιούς αδένες. Έτσι, όταν ξυπνάτε, έχει εισέλθει πολύ περισσότερο αντιιδρωτικό στους πόρους σας και αυτό έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης (επόμενης) ημέρας.
  • Όταν φοράτε οποιοδήποτε είδος κλειστού παπουτσιού δηλαδή αθλητικού ή ακόμα και δερμάτινου οι λεπτές βαμβακερές κάλτσες θα λειτουργήσουν σαν σφουγγάρι απορροφώντας τον ιδρώτα.Εκεί που δεν χρειάζονται οι κάλτσες είναι στα λεγόμενα boat παπούτσια τα ιστιοπλοϊκά που λέμε εδώ στην Ελλάδα. Είναι δερμάτινα και ο σχεδιασμός τους δεν επιτρέπει τον σχηματισμό τέτοιων μικροβίων. Κάλτσες φοράμε απαραίτητα με τα πάνινα παπούτσια τα λεγόμενα σταράκια και σε όλα τα αθλητικά παπούτσια είτε πάνινα, είτε δερμάτινα.