fbpx

#05072018

#05072018

  • Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οι περισσότεροι προπονούνται με ακουστικά στα αυτιά ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική. Η μουσική είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μάλιστα είναι πολλοί οι αθλητές που την ώρα του αγώνα ακούνε μουσική.
  • Από τη στιγμή που ξυρίζεσαι χρησιμοποιείς ήδη ένα καλλυντικό και αυτό είναι το after shave ενώ και οι κρέμες ξυρίσματος υπάγονται στην κατηγορία αντρικών καλλυντικών και μάλιστα είναι και από τα πιο δημοφιλή. Τα καλλυντικά προϊόντα για τους άντρες δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτά των γυναικών. Οι άνδρες έχουν πιο παχύ περίπου 20% μεγαλύτερο πάχος και πιο λιπαρό δέρμα. Αυτό συμβαίνει λόγω των μεγαλύτερων πόρων και των πιο ενεργών σμηγματογόνων αδένων σε σχέση με τις γυναίκες.
  • Το σώμα παράγει ορμόνη, η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ξύπνιοι και λέγεται κορτιζόλη. Όταν όμως πίνουμε συχνά καφέ το πρωϊ, η καφεΐνη μειώνει την παραγωγή της κορτιζόλης. Καλύτερα να περιμένετε λίγες ώρες μετά το ξύπνημα για την… καφεϊνη.
  • Φόρα sneakers τα οποία δεν χρησιμοποιείς για προπόνηση. Φορέστε αξιοπρεπή παπούτσια και κρατήστε τα σχετικά καλά διατηρημένα. Βλέπω πολλούς νεότερους που φορούν ωραία ενδυμασία, αλλά στη συνέχεια συνδυάζονται με τα παπούτσια γυμναστικής τους. Τα ωραία sneakers μπορούν να λειτουργήσουν καλά με τα σωστά ρούχα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνετε διάκριση μεταξύ casual αθλητικά παπούτσια και παπούτσια γυμναστικής.
  • Ένα καλό T-shirt σε πάει μπροστά: Όταν ένας άντρας φοράει ένα ωραίο ταιριαστό μαύρο μπλουζάκι τον αγαπάνε οι γυναίκες.