fbpx

05092018

05092018

  • Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες επάνω σου είναι τα παπούτσια.
  • Μετά το ζέσταμα και τις διατάσεις ξεκινήστε με μια άσκηση με αντιστάσεις αντί για τη κύρια άσκηση με τα πολλά βάρη. Εξηγούμαι αμέσως, πολλοί γνώστες του είδους συμβουλεύουν να ξεκινάμε τις προπονήσεις με τα squat, τις πιέσεις στο πάγκο και τις άρσεις θανάτου σαν πρώτη άσκηση στη προπόνηση της μέρας διότι θα πρέπει να είμαστε φρέσκοι και δυνατοί για να αποδώσουμε.
  • Καινούργια δουλειά με καλά λεφτά. Έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι πως θα ξοδέψεις όλα αυτά τα χρήματα που θα παίρνεις κάθε μήνα. Θέλω όμως να ηρεμήσεις. Ειδικά εάν μένεις μόνος σου θα διαπιστώσεις από τον πρώτο κι όλας μήνα ότι το μηνιάτικο με το ζόρι θα σου βγάζει τους λογαριασμούς και το νοίκι. Για την ακρίβεια θα είναι θαύμα εάν φτάνει και για αυτά!
  • Κοίτα τον συνομιλητή σου στα μάτια και χαμογέλα ζεστά για να σπάσεις τον πάγο και να διώξεις την αμηχανία. Ένα απλό χαμόγελο θα κάνει τον συνομιλητή να αισθανθεί οικεία και φιλικά ενώ το0 βλέμμα σου θα του δείξει πως προσέχεις τα λεγόμενά σου και δεν είσαι χαμένη στις σκέψεις σου.
  • Για να σταματήσει ο λόξιγκας υπάρχει μια μέθοδος που κάνει το σώμα να κατακρατά στιγμιαία διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο πιστεύεται ότι χαλαρώνει το διάφραγμα και σταματάει τους σπασμούς που προκαλεί το λόξιγκα. Αυτό δεν είναι άλλο από το να κρατήσετε όσο μπορείτε την αναπνοή σας.