fbpx

05112018

05112018

  • Το ότι οι άνδρες περιποιούνται λιγότερο το δέρμα τους από τις γυναίκες ειδικά σε ότι αφορά την ενυδάτωση είναι κοινό μυστικό. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως οι όρχεις, που στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι να κάνεις. Πρέπει να τους ενυδατώνεις ή όχι;
  • Οι τρικέφαλοι επειδή βρίσκονται στο λιγότερο ορατό σημείο του χεριού δεν τους υπολογίζουμε. Κακώς γιατί οι τρικέφαλοι είναι περίπου διπλάσιοι και διαμορφώνουν το χέρι περισσότερο.
  • Αν γυμναζόμαστε μόνο σε μηχανήματα τότε είναι πολύ πιθανό για παράδειγμα το ένα χέρι μας να είναι πιο αδύναμο από το άλλο αφού το μηχάνημα έχει τη τάση να εξομοιώνει την κίνηση. Η εκγύμναση με αλτήρες αναγκάζει τα άκρα να λειτουργούν μονομερώς. Αν η μία πλευρά είναι ασθενέστερη από την άλλη είναι κάτι που θα καταλάβετε αμέσως. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι αλτήρες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσετε τις ανισορροπίες στο σώμα σας.
  • Μια έρευνα για το σεξ, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology, διαπίστωσε ότι, σε μακροχρόνιες σχέσεις, οι άνδρες υποτιμούν κατάφωρα την σεξουαλική επιθυμία της συντρόφου τους. Για να φτάσουν σε αυτό το συμπέρασμα, οι ερευνητές του πανεπιστημίου Mississauga στο Τορόντο του Καναδά, πραγματοποίησαν τρεις επιμέρους μελέτες. Στην πρώτη, συμμετείχαν 44 ετερόφυλα ζευγάρια, στην δεύτερη συμμετείχαν 84 ζευγάρια (4 εκ των οποίων ήταν ομόφυλα) και στην τρίτη συμμετείχαν 101 ζευγάρια (6 εκ των οποίων ήταν του ιδίου φύλου).
  • Η κακή στιγμή μπορεί να έρθει από μια απροσεξία σε μια ανώμαλη κατάβαση με το mountain bike. Λίγο η ταχύτητα λίγο η κακή στάση του σώματος σου που βαραίνει στο τιμόνι δυσανάλογα λίγο και η αντίθετη ώθηση της μπροστινής ρόδας σε ανωμαλία του εδάφους και νάσου το ατύχημα.
  • Στο γυμναστήριο πάμε για να γυμναστούμε… αλλά μερικοί (και μερικές) έχουνε εντάξει και το σεξ σε κάποιο ιδιότυπο …πρόγραμμα προπόνησης! Όσο και αν ακούγεται περίεργο στα γυμναστήρια το σεξ …πάει κι΄ έρχεται με πρώτες τις κυρίες.