fbpx

#08022019

#08022019

  • Λάθος είναι η χρησιμοποίηση των γυναικείων καλλυντικών σε ανδρικό δέρμα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα προϊόντα. Το αντρικό δέρμα είναι 20 έως 30 % πιο παχύ από το γυναικείο αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η κρέμα της κοπέλας σου δεν κάνει και για σένα. Το αντρικό δέρμα έχει επίσης περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη”,” η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Επιπλέον οι αντρικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη επηρεάζουν το δέρμα.
  • Μη νιώθετε λοιπόν άσχημα αν ξεχνάτε μικρά καθημερινά πράγματα όπως τι φάγατε χθες αφού κάτι τέτοιο δείχνει μάλλον ότι ο εγκέφαλός σας κάνει σωστά τη… δουλειά του!
  • Πολλοί είναι οι άντρες που αποφασίσουν να περάσουν στο ζιγκολίκι λόγω ανεργίας.
  • Οι 18 από τις 30 γυναίκες απάντησαν ότι θέλουν τον άντρα fit και τι εννοούν με αυτό: Είπαν ότι δεν τις αρέσει το φουσκωτό σώμα που προδίδει ακόμα και χρήση διαφόρων ουσιών. Τις αρέσει το γυμνασμένο αντρικό σώμα με δυνατό γραμμωμένο στήθος και σφιχτούς γλουτούς. Τις αρέσουν τα στιβαρά αλλά όχι τα υπερβολικά φουσκωμένα μπράτσα και τα γυμνασμένα πόδια. Γενικώς τις αρέσει ένα αθλητικό και χωρίς πολλές υπερβολές κορμί.
  • Δύο νέες μελέτες του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, έρχεται να καταρρίψει στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και αποδεικνύει ότι ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού είναι εξίσου σέξι στην κρεβατοκάμαρα με εκείνα στα οποία το καθάρισμα βαραίνει ένα από τα δύο μέλη.
  • Άνθρωποι που έχουν βιώσει δυσκολίες, απώλειες, ή τραύματα συχνά έχουν δηλώσει ότι οι εμπειρίες αυτές και η προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν, στάθηκαν αφορμή για τις ακόλουθες αλλαγές.
  • Για πολλούς ανθρώπους ο τρόπος να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση είναι να στραφούν σε ένα πνευματικό μονοπάτι, κάτι το οποίο διαφορετικά δε θα το είχαν κάνει. Είτε αυτό σημαίνει να δυναμώσουν την πίστη τους, είτε να ψάξουν και να διαβάσουν, να ενημερωθούν και να αυξήσουν τη σοφία τους και την κατανόησή τους για τον κόσμο, είτε οποιουδήποτε άλλου είδους πνευματική αναζήτηση μπορεί να ακολουθήσουν.
  • Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία του άνδρα, τόσο μειώνεται η πιθανότητα επιτυχίας διαπίστωσαν ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Ιατρικού Κέντρου BethIsraelDeaconess, που εξέτασαν στοιχεία για περίπου 19.000 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης στους οποίους είχαν υποβληθεί 7.753 ζευγάρια στις ΗΠΑ.