fbpx

#08112018

#08112018

  • Μία από τις βασικές διαφορές που προέκυψε από την μελέτη των σεξουαλικών ονείρων είναι ότι οι άντρες τα θυμούνται ως μία θετική εμπειρία σε ποσοστό 44%, ενώ αντιθέτως οι γυναίκες δεν ξεπερνούν το 30 %! Ένα μάλιστα ποσοστό 4% και στα δύο φύλα, ομολογεί ότι βιώνει οργασμό κατά τη διάρκεια του ονείρου!
  • Αυξημένο άγχος και διαταραχές δύο από τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί. Η εφηβεία θεωρείται κατεξοχήν η ηλικία της σεξουαλικής αφύπνισης, της διεκδίκησης και της ωρίμανσης του σεξουαλικού ρόλου του ανθρώπου. Όταν όμως αιωρείται ο φόβος της μη αποδοχής του σεξουαλικού προσανατολισμού, ελλοχεύει ο κίνδυνος το άτομο να παγιδευτεί σε μία σεξουαλική καταπίεση, έχοντας αρνητική καθοριστική επιρροή στην ψυχολογία του.
  • Η σωματική άσκηση αποτελεί -για μερικούς ανθρώπους τουλάχιστον- μια αποτελεσματική θεραπεία της κατάθλιψης, ενώ λειτουργεί ακόμη και προληπτικά, σύμφωνα με τρεις νέες επιστημονικές έρευνες. Οι μελέτες, που πήραν υπόψη τους στοιχεία για πάνω από ένα εκατομμύρια άτομα, επιβεβαιώνουν ότι η τακτική άσκηση ασκεί τέτοια επίδραση στον οργανισμό και στον ψυχισμό, που κάνει τους ανθρώπους πιο ανθεκτικούς απέναντι στην κατάθλιψη.
  • Αν λοιπόν εργάζεσαι και έχεις μια δραστήρια μέρα τότε η υπερπροπόνηση δεν θα σου βγει σε καλό. Για να προστατευτείς και να μην φτάσεις σε σημείο υπερκόπωσης δες ποιο είναι το πρώτο σημάδι: Η γρήγορη εμφάνιση της κόπωσης από τα πρώτα λεπτά της άθλησης είναι χαρακτηριστική και συνήθως τερματίζει ή δυσκολεύει την ολοκλήρωση της προπόνησης.
  • Ένα ερώτημα όμως που …βασανίζει αρκετούς άνδρες αφού ο ένας τύπος εσώρουχου είναι βολικός και ο άλλος …εντυπωσιακός στο γδύσιμο. «Παίδες τι προτιμάτε να φοράτε; Εγώ χρόνια είμαι σε ομάδα ποδόσφαιρου και προτιμώ τα σλιπάκια γιατί είναι πιο βολικά και ιδιαίτερα στους αγένειοι φίλοι μου όμως προτιμούν κολλητά μποξεράκια» απορία σε ιντερνετικό τσατ ένα ερώτημα όμως που …βασανίζει αρκετούς άνδρες αφού ο ένας τύπος εσώρουχου είναι βολικός και ο άλλος …εντυπωσιακός στο γδύσιμο.