fbpx

#09082018

#09082018

  • Ο οργανισμός μας χρειάζεται ξεκούραση και μάλιστα όχι μια αλλά δύο φορές το χρόνο, το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα.
  • Αγοράζεις αποσμητικό από το σούπερ μάρκετ ή αλλού αλλά ουδέποτε προσέχεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το άρωμα της αρεσκείας σου. Εδώ είναι που κάνεις το λάθος αφού τα περισσότερα αποσμητικά είναι χημικά και μια χημική ένωση δεν ξέρεις ποτέ πως αντιδρά στο δέρμα σου.
  • Η πείνα είναι ο μοναδικό εχθρός όσων προσπαθούν να χάσουν κιλά κάνοντας κάποιου είδους αυτοσχέδια δίαιτα αφού οι περισσότεροι όταν αποφασίζουν να χάσουν κιλά απλά κόβουν το φαγητό με αποτέλεσμα να πεινάνε και να καταφεύγουν σε σνακ που φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούν!
  • Η σύγχρονη τεχνολογία, η επικοινωνία μας έχει κάνει να δουλεύουμε περισσότερες ώρες λόγω της χρήσης των κινητών τεχνολογιών, που φαίνεται ότι αλλάζουν τόσο το μοτίβο εργασιακής και προσωπικής ζωής, όσο και τις ώρες, τα μέρη και τις συνήθειες που θεωρούνται «κανονικές».
  • Το μαύρισμα αποτελεί άμυνα του οργανισμού κατά των βλαβών που προκαλεί η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία. Ωστόσο το μαύρισμα σε λευκό δέρμα προσφέρει Δείκτη Προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία (SPF) ίσο με 4. Συνεπώς κανένα μαύρισμα δεν είναι υγιές. Το ελαφρύ μαύρισμα μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο εγκαυμάτων αλλά υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος καταστροφής του δέρματος. Στην πραγματικότητα το μαύρισμα δεν είναι ένδειξη υγείας αλλά καταστροφής του δέρματος.