fbpx

#10012019

#10012019

  • Μη νιώθετε άσχημα αν ξεχνάτε μικρά καθημερινά πράγματα όπως τι φάγατε χθες αφού κάτι τέτοιο δείχνει μάλλον ότι ο εγκέφαλός σας κάνει σωστά τη… δουλειά του!
  • Σε κανέναν δε περνάει από το μυαλό, η εικόνα σου, σ’ ένα άδειο κρεβάτι τις νύχτες. Εκείνες τις άδειες νύχτες που γυρίζοντας σπίτι, βγάζεις ρούχα σου και κατεβαίνοντας από το υπέροχο βάθρο που η ίδια τοποθέτησες τον εαυτό σου και αφαιρώντας το προσωπείο που έχτισες το πρωί, παραμένεις κενός και κοιτάς τον καθρέφτη και βλέπεις έναν απλό άντρα με τα κουρασμένα μάτια και τις ρυτίδες να είναι πλέον πιο έντονες στο πρόσωπο σου.
  • Αν περνάς αρκετό χρόνο στο YouTube ξέρεις σε ακριβώς σε τι αναφέρομαι.Πλέον πολλές είναι οι επιχειρήσεις που θεωρούν αναγκαιότητα το να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω του διαδικτύου.Αν λοιπόν είσαι από τα άτομα που ασχολούνται με το βίντεοτότε η ευκαιρία να βγάλεις χρήματα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κανάλι στο οποίο μπορείς να ανεβάζεις βίντεο παντός θέματοςαπό εκπαιδευτικά βίντεο μέχρι και διαφημίσεις για προώθηση επιχειρήσεων.
  • Η φροντίδα του σώματος και γενικά του εαυτού μας είναι πολύ σημαντική και μέσα σε όλα η απώλεια βάρους, η διατροφή και γενικά η περιποίηση που έχει να κάνει με τη διάθεση, την καθημερίνοτητα και την άσκηση. Φέτος αποφασίσετε την αλλαγή φροντίστε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, δοκιμάζετε νέες γεύσεις, υιοθετείτε καινούριες συνήθειες, χάνετε βάρος και κερδίζετε ευεξία και αυτοπεποίθηση.
  • Αν δε προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο ένας καλός τρόπος να γυμναστείς είναι να στήσεις ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι σου. Όργανα υπάρχουν στο εμπόριο και δεν είναι ακριβά, όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το ερωτηματικό πολλών είναι το πόσο η γυμναστική στο σπίτι είναι αποτελεσματική.