fbpx

#10062018

#10062018

  • Η περιποίηση είναι συχνά λίγο βαρετή, για τους περισσότερους άντρες. Όμως με λίγες απλές και καθόλου χρονοβόρες αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα, θα δεις τη διαφορά στον «καθρέφτη» και φυσικά στις εξωτερικές σου σχέσεις.
  • Oι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο ή πάνε στο κρεβάτι αργά «πνίγονται» από επαναλαμβανόμενες σκέψεις δεν μπορούν να τις ελέγξουν.
  • Συνήθως όταν πίνουμε και φυσικά μετά από μια νύκτα κραιπάλης ψάχνουμε φαγητό στις απανταχού καντίνες ή διανυκτερεύοντας φασφουντάδικα ή στη τελική στο ψυγείο του σπιτιού μας, Το αστείο εδώ είναι πως ότι κι αν φας, δεν σε απογοητεύει ποτέ, μοιάζοντας ίσως το καλύτερο γεύμα της ζωής σου! Αν γευτείς βέβαια το ίδιο έδεσμα νηφάλιος, ενδέχεται να μη σε ικανοποιήσει, κάνοντας το πράγμα αρκούντως παράξενο.
  • Κάποιοι είναι πιο επιρρεπείς στην αναβλητικότητα. Αλλά για να την καταπολεμήσουμε, πρέπει «να προστατέψουμε τον στόχο που έχουμε στο μυαλό μας από εναλλακτικές λύσεις που φαντάζουν πιο ελκυστικές τη δεδομένη στιγμή».
  • Θα άφηνες τη ζωή της πόληςτις παρέες σου, το γυμναστήριο σου και γενικά την καλοπέραση σου για να επιστρέψεις στο χωριό; Η κρίση διευκολύνει την θετική απόκριση στο ερώτημαόμως η επιστροφή στο χωριό δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Από την άλλη κάποιοι που κατάγονται από πόλειςέχουν πάρει ήδη τη μεγάλη απόφαση να μετοικίσουν σε κάποιο χωριό της επιλογής τους και να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες.