fbpx

11092018

11092018

  • Αν είσαι γενικά παραδοσιακός στην περιποίηση σου και χρησιμοποιείς ακόμα ότι χρησιμοποιεί ο πατέρας σου ή όταν ήσουν 20 χρόνων, τότε καλό θα είναι να αναθεωρήσεις, τα προϊόντα περιποίησης σου.
  • Τα εσώρουχα όμως «προδίδουν» όχι μόνο τον χαρακτήρα σου αλλά και τις προτιμήσεις σου στο σεξ.
  • Μία κίνηση. Μια στάση. Κάτι που πολλοί το κάνουν ασυναίσθητα όταν η μοτοσικλέτα τους είναι σταματημένη και εκείνοι είτε περιμένουν το ταίρι, είτε κάτι άλλο, κουράζονται και κάθονται στη δικιά τους μοτοσικλέτα χωρίς όμως να την καβαλήσουν κανονικά.
  • Για τους τύπους που αγαπούν την περιπέτεια, την άσκηση και την επαφή με τη φύση, η ορειβασία είναι ένα από τα καλύτερα σπορ που προσφέρει η Ελλάδα. Η ορειβασία βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα και συμβάλλει στην εκγύμναση όλου του σώματος και κυρίως των ποδιών, ενώ η επαφή με τη φύση χαλαρώνει και αναζωογονεί το μυαλό. Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού, βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, προλαμβάνει την κατάθλιψη, ενώ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, του προστάτη και των πνευμόνων. Μία ώρα ορειβασίας ισοδυναμεί με κάψιμο 370 θερμίδων.
  • Τα λεγόμενα εγκεφαλικά παιχνίδια δηλαδή παιχνίδια ερωτήσεων ή γνώσεων είναι αυτά που γυμνάζουν και ακονίζουν το μυαλό. Όπως και οι μυς του σώματος έτσι και το μυαλό σου θέλει προπόνηση. Μη χάνεις λοιπόν ευκαιρία να παίξεις με τη παρέα σου ή μόνος ακόμα κάποιο «εγκεφαλικό παιχνίδι».