fbpx

#12022019

#12022019

  • Αν δεν εργάζεσαι κάπου όπου υπάρχει κώδικας ντυσίματος ή στολή τότε πρέπει να επενδύσεις στιλιστικά στο ντύσιμο σου. Όχι οικονομικά αλλά σε θέμα συνδυασμών των ρούχων που φοράς στη καθημερινότητα σου. Το άνετο ντύσιμο δεν είναι εξ ορισμού βαρετό. Διασκέδασε και πειραματίσου με χρώματα και υφάσματα ή εμπνεύσου από αυτούς που προσεγγίζουν την καθημερινή εμφάνισή τους με ένα πιο πρωτότυπο τρόπο.
  • Οι περισσότεροι άντρες όμως, ακόμη και αυτοί που θέλουν να ακολουθούν την μόδα, δεν γνωρίζουν πως να συνδυάσουν τα χρώματα στο ντύσιμο τους και πέφτουν διαρκώς σε λάθη, τα οποία τους κάνουν να δείχνουν αν μη τι άλλο ντεμοντέ.
  • Είναι σημαντικό να απομακρυνθούμε για λίγο από τη δουλειά για να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και να μπορεί και πάλι να λειτουργήσει φυσιολογικά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό και δεν είναι όλοι ίδιοι. Η περιήγηση στα κοινωνικά μέσα, για παράδειγμα, δεν είναι εξίσου αποτελεσματική με το να πας μια βόλτα.
  • Αν είσαι από εκείνους που βλέπουν πολλές τσόντες, τότε καλύτερα να ψαχτείς. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Archives of Sexual Behavior» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσο πιο συστηματική ενασχόληση υπάρχει με το πορνό είτε μέσα από ταινίες ερωτικού περιεχομένου, είτε από το διαδίκτυο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι μακροχρόνιες συνέπειες στις ερωτικές σχέσεις των ανδρών.
  • Σύμφωνα με τις απαντήσεις που πήραμε οι 18 από τις 30 γυναίκες απάντησαν ότι θέλουν τον άντρα fit και τι εννοούν με αυτό: Είπαν ότι δεν τις αρέσει το φουσκωτό σώμα που προδίδει ακόμα και χρήση διαφόρων ουσιών. Τις αρέσει το γυμνασμένο αντρικό σώμα με δυνατό γραμμωμένο στήθος και σφιχτούς γλουτούς. Τις αρέσουν τα στιβαρά αλλά όχι τα υπερβολικά φουσκωμένα μπράτσα και τα γυμνασμένα πόδια.
  • Η επιλογή εσωρούχων είναι πολύ σημαντική ειδικά για έναν άνδρα που είναι εργένης! Μεταξύ άλλων αντικατοπτρίζει και ένα μέρος του χαρακτήρα του και αυτό έχει να κάνει τόσο με το είδος του εσώρουχου όσο και με το χρώμα ή το σχέδιο που επιλέγεις, κάτι που θα γίνει ορατό όταν βέβαια φτάσει στο σημείο του γδυσίματος σε μια ερωτική συνύπαρξη.
  • Η κωπηλατική δραστηριότητα ενεργοποιεί το άνω και το κάτω τμήμα του σώματος στην ίδια έκταση. Ανάλογα με το στάδιο της κωπηλατικής κίνησης ενεργοποιούνται και αντίστοιχες μυϊκές ομάδες προσφέροντας μία κυκλική αλληλουχία ενεργοποίησης των μυών ολόκληρου του σώματος.