fbpx

#12112021 @ManTips – Αυτά είναι τα απλά tips για να τριμάρεις τέλεια

#12112021 @ManTips – Αυτά είναι τα απλά tips για να τριμάρεις τέλεια

  • Τα τριμάρισμα αναδεικνύει το στιλ του αρκεί να το κάνεις σωστά!
  • Αυτό μπορείς να το επιτύχεις μόνος σου, αλλά πρέπει να βασίζεται σε τρία πράγματα: να προσέχεις τις άκρες, να τριμμάρεις όσο χρειάζεται και να περιποιείσαι τόσο το δέρμα όσο και την τρίχα.
  • Ο λαιμός σου θα πρέπει να μοιάζει με «U»: Αν δεν «χαράξεις» το λαιμό σου με τον σωστό τρόπο, μην ανησυχείς. Είναι δύσκολο να γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και είναι εύκολο να το κάνεις λάθος. Αλλά υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να γίνει αυτό, χωρίς ερωτήσεις. Φέρε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σου ενωμένα πάνω από το μήλο του Αδάμ για να καθορίσεις τη γραμμή βάσης για το κάτω μέρος της γενειάδας. Κάνε μία γραμμή με το ξυράφι ή τη μηχανή και στη συνέχεια κόψε και τις τρίχες πιο κάτω. Έπειτα, από αυτό το σημείο πάνω από το μήλο του Αδάμ, ξύρισε ένα σχήμα U από το πίσω μέρος και των δύο αυτιών, πίσω ακριβώς από το σαγόνι και είσαι έτοιμος.
  • Χαλάρωσε το πρόσωπό σου όταν τριμμάρεις το μουστάκι σου: Μπορεί να είναι μια μικρή μόνο λωρίδα, αλλά το μουστάκι αξίζει περισσότερη προσοχή από αυτή που του δίνεις. Το κλειδί για μια επιτυχημένη περιποίηση είναι να διατηρήσει ένα φυσιολογικά χαλαρό πρόσωπο όταν ξυρίζεσαι, για να βεβαιωθείς ότι το μουστάκι σου είναι το ίδιο σε όλες τις εκφράσεις σου. Ένα ψαλιδάκι είναι συνήθως καλύτερο από μηχανή γιατί σου δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Βέβαια, χρειάζεται επίσης μια μικρή χτένα. Χτένισε το μουστάκι κατ ‘ευθείαν προς τα κάτω για να καθορίσετε πόσο μήκος πρέπει να κόψεις. Μόλις καθοριστεί το μήκος, ο όγκος μπορεί να μειωθεί χτενίζοντας κάθετα τις τρίχες από το πρόσωπο και αφαιρώντας το πάνω στρώμα.
  • Το να διατηρείς υγιές το μούσι σου, σημαίνει να περιποιείσαι και το δέρμα κάτω από αυτό!
  • Αν δεν περιποιείσαι το δέρμα σου, ίσως να είσαι πρωταρχικός υποψήφιος για ερεθισμό, λοίμωξη και τσουχτερές ξυραφιές γύρω από το λαιμό σου. Οποιοδήποτε κατάλληλο ξύρισμα απαιτεί χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για τη φροντίδα πριν και μετά από αυτό. Κάθε φορά που επιχειρείς να ξυριστείς, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καθαρό. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι πόροι σου είναι ανοιχτοί για να αποφύγεις τον ερεθισμό. Γι ‘αυτό πρέπει να ξεκινήσεις το ξύρισμα με ένα ζεστό νερό και να το τελειώσεις με κρύο πριν απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα.