fbpx

#13022019

#13022019

  • Τα σημάδια πλημμελούς άσκησης δεν μπορούν να αναπτυχθούν πριν από κάποιες εβδομάδες ή ακόμα και μήνες λανθασμένης εκτέλεσης. Ωστόσο, ορισμένα βασικά σημάδια περιλαμβάνουν παρατεταμένο μυϊκό πόνο ή σφίξιμο των αρθρώσεων, καθώς και πόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης ή μετά την προπόνηση.
  • Ο καφές περιέχει… καφεΐνη. Η οποία είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη ψυχοδραστική ουσία στον κόσμο. Η καφεΐνη εμπεριέχεται στα περισσότερα εμπορικά συμπληρώματα καύσης λίπους και αυτό μόνο τυχαία δεν συμβαίνει. Είναι μία από τις λίγες ουσίες που είναι γνωστό ότι βοηθούν στην αυξημένη “κινητικότητα” του λίπους στους λιπώδεις ιστούς και αυξάνουν το μεταβολισμό.
  • Tο κάθε ένα μηχάνημα είναι διαφορετικό και όλα καίνε θερμίδες και φυσικά λίπος αρκεί να ρυθμίζεις την ένταση. Όλα είναι θέμα σφυγμών δηλαδή που δουλεύει ο οργανισμός και για πόση ώρα για να κάψεις περισσότερο λίπος. Το σωστό είναι να γίνεται εναλλαγή. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις interval στον διάδρομο ή ακόμα να μοιράσεις τον χρόνο σου σε δύο ή τρία μηχανήματα για να μην πλήττεις γιατί ας μην γελιόμαστε η αεροβική είναι ιδιαίτερα πληκτική και γι αυτό πολλοί την αποφεύγουν.
  • Άνδρες και γυναίκες φαίνεται να μετανιώνουν για τις περιστασιακές σεξουαλικές εμπειρίες της μας νύχτας αλλά για διαφορετικούς λόγους σύμφωνα με νορβηγική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο EvolutionaryPsychology. Οι γυναίκες τείνουν να μετανιώνουν που για την επιλογή ενώ οι άνδρες μετανιώνουν που δεν το κάνουν πιο συχνά.
  • Οι γυναίκες συνήθως γνωρίζουν ποια είναι τα σημεία του αντρικού σώματος που αρέσει να μας αγγίζουν, έτσι λοιπόν μάθε και εσύ τα δικά τους. Στις γυναίκες υπάρχουν σημεία (εκτός των κλασσικών) που λατρεύουν να τις αγγίζουν. Το μεγαλύτερο ποσοστό των νευρικών απολήξεων που υπάρχει σε αυτές τις περιοχές αν τις  αγγίξεις κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών, το αποτέλεσμα θα είναι …εκρηκτικo.
  • Αν πετύχεις να την κάνεις να έχει οργασμό, τότε γίνεται το καλύτερο σεξ! Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που φτάνουν στον οργασμό, αλλά ούτε είναι πολλοί οι άντρες που πετυχαίνουν να τις φέρουν σε οργασμό!