fbpx

#13082018

#13082018

  • Οι άνθρωποι που ασκούνται σωματικά σε τακτική βάση, έχουν γενικά καλύτερη ψυχική διάθεση και υγεία, αλλά το παραπάνω δεν είναι πάντα καλύτερο, καθώς πέρα από τις τρεις ώρες τη μέρα η άσκηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-βρετανική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.
  • Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση. Δεν σημαίνει προπόνηση αλλά σημαίνει φαγητό ποτό και διασκέδαση! Πέρσι έβαλες κιλά και έτρεχες μετά στο γυμναστήριο να τα χάσεις. Φέτος κάνε το διαφορετικό χωρίς να στερηθείς τη διασκέδαση και το φαγητό  μείνε δηλαδή σταθερός στα κιλά σου.
  • ”Όσο μεγάλος και να είναι… για σένα είναι πάντα ο …μικρούλης σου και πολύ σημαντικός. Παρατσούκλια, διάφορα, όπως «κάτω κεφάλι» και άλλα τέτοια, ο καθένας έχει το δικό του για τον …δικό του!
  • Ένα από τα συμπτώματα του έντονου άγχους είναι το γεγονός ότι πρέπει να έρχεσαι αντιμέτωπος με συνεχείς σκέψεις ανησυχίας.
  • Νερό δεν είναι μόνο αυτό του ντουζ ή του νιπτήρα που πλένεις το πρόσωπο σου. Εϊναι και αυτό που πίνεις. Πίνοντας λοιπόν ένα ποτήρι νερό μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι, δεν βοηθάς μόνο τον οργανισμό σου να «ξυπνήσει», αλλά και την επιδερμίδα σου να επανακτήσει την χαμένη ζωντάνια της. Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν είναι αρκετή. Φρόντισε να ρίξεις άφθονο χλιαρό -ούτε κρύο, ούτε ζεστό, που θα προκαλέσουν ερεθισμούς- νερό στο πρόσωπο και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα απαλό καθαριστικό προϊόν ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σου -για παράδειγμα, με αλόη για ξηρά δέρματα ή με άργιλο για λιπαρά δέρματα. Προτιμότερο είναι να κάνεις ένα ντουζ, όλα μαζί δηλαδή.