fbpx

#13112018

#13112018

  • Η φροντίδα του σώματος και γενικά του εαυτού μας είναι πολύ σημαντική και μέσα σε όλα η απώλεια βάρους, η διατροφή και γενικά η περιποίηση που έχει να κάνει με τη διάθεση, την καθημερίνοτητα και την άσκηση. Φέτος αποφασίσετε την αλλαγή φροντίστε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, δοκιμάζετε νέες γεύσεις, υιοθετείτε καινούριες συνήθειες, χάνετε βάρος και κερδίζετε ευεξία και αυτοπεποίθηση.
  • Δεν χρειάζεται να κάνεις περίπλοκες ασκήσεις στην προπόνησή σου για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου. Οι παλιοί άλλωστε δεν έχουν άδικο όταν λένε πως «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο».
  • Πολλές φορές, όταν περιπλανιέσαι ασκόπως στο γυμναστήριο, ψάχνοντας την επόμενη άσκηση που θα κάνεις, μπορεί να νιώσεις άβολα και πως όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου. Για να αποφύγεις αυτή τη κατάσταση, λοιπόν, σχεδίασε από πριν με λεπτομέρεια το πρόγραμμα της προπόνησης σου για να έχουν μία σειρά οι κινήσεις σου.
  • Το ιδανικό για τη συντήρηση των κρεάτων είναι να τοποθετούνται σε χωριστό κλειστό χώρο που διαθέτουν ορισμένα ψυγεία. Αν το δικό σας δεν έχει τέτοιο χώρο, η καλύτερη λύση είναι να βάζετε το κρέας και το ψάρι στο πίσω μέρος των ραφιών, που είναι το πιο κρύο σημείο του ψυγείου.
  • Πολλοί θα προτιμούσαν να έχουν την άνεση να γυμναστούν χωρίς να πρέπει να φύγουν από το σπίτι τους για να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγουν μια συγκεκριμένη διαδικασία προετοιμασίας, η οποία θα μπορούσε να τους οδηγήσει μέχρι και στο να εγκαταλείψουν την γυμναστική. Αντιθέτως, στο σπίτι, ο καθένας μπορεί να γυμναστεί ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με το πότε τον βολεύει καλύτερα (ακόμα και δέκα κάμψεις την ημέρα είναι καλύτερα από το τίποτα!!).
  • Το να ζυγίζεστε κάθε πρωί μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση των κινήτρων και τη βελτίωση του αυτοέλεγχου. Αρκετές μελέτες έχουν συσχετίσει τη μέτρηση του βάρους καθημερινά με μεγαλύτερη απώλεια κιλών.