fbpx

#14012019

#14012019

  • Είναι ωραίο πράμα να αρχίζει η βδομάδα με μια ωραία ζεστή καλημέρα, έναν καλό καφέ και ένα καλό πρωινό.
  • Ξυπνάς το πρωί και ο «μικρούλης» σου είναι μέσα στη …καλή χαρά, όπως κάθε πρωί άλλωστε. Το βράδυ το πέρασες μόνος στο κρεβάτι και φυσικά έχεις και τις …ανάγκες σου… Επειδή λοιπόν το sexting, είναι πλέον ο βασιλιάς της ερωτικής επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και οι …λέξεις έχουν μεγάλη σημασία!
  • Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τη μερέντα. Μάλιστα, είναι τόσοι εκείνοι που την αγαπούν, ώστε το να την τρώει κανείς από το βάζο έχει γίνει ένα είδος τελετουργικής υποκουλτούρας. Όμως Σύμφωνα με την ετικέτα στο βάζο, η μερέντα περιέχει: «Ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα, μειωμένα ορυκτά ορρού γάλακτος (γάλα), λεκιθίνη σόγιας ως γαλακτωματοποιητή, βανιλλίνη: ένα τεχνητό άρωμα». Έτσι, η ζάχαρη είναι το νούμερο ένα συστατικό και τα φουντούκια είναι στην τρίτη θέση.
  • Οι πρωινοί τύποι συνηθίζουν να ξυπνούν μεταξύ 5 και 7 το πρωί και να πέφτουν για ύπνο ανάμεσα στις 9 και στις 11 το βράδυ. Αντίθετα, οι νυχτερινοί τύποι τείνουν να προτιμούν το πρωινό ξύπνημα αργότερα, 9-11, και να κοιμούνται ανάμεσα στις 11 και στις 3 το βράδυ. Οι πρωινοί τύποι είναι πιο άκαμπτοι στους κιρκαδιανούς ρυθμούς τους, ενώ οι νυχτερινοί τύποι μπορούν να προσαρμοστούν σε νέα προγράμματα ευκολότερα. H πλειονότητα των ανθρώπων βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Πώς όμως προκύπτει κάτι τέτοιο;
  • Βγάζεις selfie το στήθος σου ή την κοιλιά σου και την ανεβάζεις στα social media! Γιατί το κάνεις και τι θέλεις να δείξεις το γνωρίζεις εσύ ο ίδιος ή νομίζεις ότι το γνωρίζεις! Ο πιο απλός λόγος είναι να δείξεις τους γυμνασμένους κοιλιακούς σου! Εκεί βέβαια υπάρχει και ένα …πονηρό υπονοούμενο αφού λίγο πιο κάτω είναι ο …μικρούλης σου και φυσικά εσύ μπορεί να μη το σκεφτείς, άλλες ή …άλλοι όμως το σκέφτονται ειδικά αν φαίνεται το επίμαχο σημείο ακόμα και αν φοράς παντελόνι.
  • Ένα ποτήρι γάλα (ζεστό ή όχι) μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο υγιεινά, χάρη σε μια υγιή δόση τρυπτοφάνης και ασβεστίου, λέει η Murphy. Η πρωτεΐνη καζεΐνης του γάλακτος είναι αργή στην πέψη και θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χτίσεις μύες όλη τη νύχτα, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής και Επιστήμης στον Αθλητισμό και την Άσκηση. Το αποτέλεσμα: ταχύτερος μεταβολισμός και ευκολότερη απώλεια βάρους, λέει η Murphy.