fbpx

#14082018

#14082018

  • Το ντούζ στις ντουζιέρες της παραλίας ή στο εξοχικό ή ακόμα στο ξενοδοχείο μπορεί να κρύβει τη νόσο των λεγεωνάριων; Μπορεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις αναφέρουν οι ειδικοί και επισημαίνουν τα σημεία προσοχής και προφύλαξης.
  • Στις διακοπές πρέπει να είσαι προσεκτικός τόσο εσύ, όσο και η παρέα σου. Ο λόγος είναι απλός: Οι διακοπές μπορούν να χαλάσουν  από το πιο μικρό πράμα που απειλεί την υγεία σας, όπως είναι οι μύκητες και τα μικρόβια ζουν σε ζεστές και υγρές επιφάνειες όπου μπορούν να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας λοιμώξεις, που εμφανίζονται με τσούξιμο, υγρά, φαγούρα ή και πόνο στα γεννητικά όργανα και την ουρήθρα αλλά και με δυσοσμία και αλλαγή στο χρώμα δέρματος-νυχιών στα πόδια.
  • Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση. Δεν σημαίνει προπόνηση αλλά σημαίνει φαγητό ποτό και διασκέδαση! Πέρσι έβαλες κιλά και έτρεχες μετά στο γυμναστήριο να τα χάσεις. Φέτος κάνε το διαφορετικό χωρίς να στερηθείς τη διασκέδαση και το φαγητό  μείνε δηλαδή σταθερός στα κιλά σου.
  • Οι διακοπές και η χαλαρή διάθεση μας βοηθούν να έχουμε περισσότερο χρόνο και διάθεση για να κάνουμε σεξ. Επίσης τα επίπεδα της σεροτονίνης που επηρεάζεται από την ηλιοφάνεια όσο και της βιταμίνης D που είναι υψηλότερα τους ζεστούς μήνες αυξάνουν τη λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση.
  • Πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στις διακοπές, εκεί όπου χαλαρώνεις και αισθάνεσαι «δυνατός» και ανέμελος. Κάποιες φορές συμβαίνουν και μετά από ένα καλό μεθύσει κάτι συνηθισμένο στις διακοπές!