fbpx

#15012019

#15012019

  • Ξυπνάς το πρωί και ο «μικρούλης» σου είναι μέσα στη …καλή χαρά, όπως κάθε πρωί άλλωστε. Το βράδυ το πέρασες μόνος στο κρεβάτι και φυσικά έχεις και τις …ανάγκες σου… Επειδή λοιπόν το sexting, είναι πλέον ο βασιλιάς της ερωτικής επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και οι …λέξεις έχουν μεγάλη σημασία!
  • Εκατοντάδες σχετικές μελέτες δεν έχουν δείξει σημαντικές διαφορές στα περισσότερα από τα παραδοσιακά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι, παρά τη διαδεδομένη αντίληψη ότι τα βιολογικά τρόφιμα είναι πιο θρεπτικά, δεν υπάρχουν ισχυρά επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη. Βρήκαν, ωστόσο, ότι τα βιολογικά τρόφιμα έχουν υψηλότερα επίπεδα φαινολικών φυτοθρεπτικών συστατικών.
  • Το 75% των γυναικών και το 25% των ανδρών φορούν σέξι εσώρουχα.
  • Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση ικανοποίησης (και την αίσθηση όλων αυτών των ενδορφινών) μετά από μια σκληρή προπόνηση. Αλλά καθώς γυρίζετε σπίτι από το γυμναστήριο γνωρίζετε ότι πιθανόν να έρχεται και κάτι άλλο – πόνος στους μυς.
  • Η γνώση της στάσης σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας μπορεί να αποτρέψει περιττές DOMS» λέει η Clayton. πιλέξτε τα βάρη σας με βάση τη φόρμα σας πρώτα γιατί θα επωφεληθείτε περισσότερο και θα αντιμετωπίσετε λιγότερο πόνο με την άνοδο 50 λίβρών σωστά από ότι ανυψώνοντας λανθασμένα 100 λίβρες
  • Το μασάζ είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τους πονεμένους μύεςλέει η Clayton. Προσθέτειμάλισταότι αν ο πόνος στους μύες σας είναι πραγματικά επώδυνος μετά από μια σκληρή προπόνησηη σκέψη κάποιος να σας αγγίζει μπορεί να σας κάνει να φωνάξετε. Εάν συμβαίνει αυτότο αυτο-μασάζ μπορεί να είναι μια καλύτερη ανακούφιση των μυών”,” ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την πίεση.