fbpx

#16102018

#16102018

  • Η όμορφη μέρα ξεκινάει από το μπάνιο! Πολλοί από σας μπορεί να χρησιμοποιείτε ένα απλό σαπούνι για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο για ευκολία, αλλά καλύτερα να σταματήσετε να το κάνετε. Για το σώμα σας, διαλέξτε ένα αφρόλουτρο ή αφροντούς που ταιριάζει με το άρωμα σας. Αν υποφέρετε από σπυράκια στην πλάτη ή… παρακάτω, προσθέστε στη ρουτίνα του ντουζ σας ένα προϊόν απολέπισης μια φορά την εβδομάδα. Η απολέπιση- πέρα από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας– θα εμποδίσει τις τρίχες να «γυρίσουν» μέσα στο δέρμα σας και σταδιακά η όψη της επιδερμίδας σας θα βελτιωθεί. Προσδιορίστε τον τύπο των μαλλιών σας κι επιλέξτε ένα σαμπουάν που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κάντε το ίδιο με το προϊόν καθαρισμού του προσώπου σας. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας και των μαλλιών σας, επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν.
  • Οι διαταραγμένοι ρυθμοί του βιολογικού ρολογιού σε έναν άνθρωπο σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρής κατάθλιψης, διπολικής διαταραχής, νεύρωσης, μοναξιάς και άλλων ψυχικών διαταραχών, σύμφωνα με μια νέα διεθνή βρετανική επιστημονική έρευνα, την μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.
  • Αν η απομνημόνευση δεν είναι το δυνατό σου σημείο, τότε η κατανάλωση ενός ροφήματος Ginseng μπορεί σίγουρα να γίνει ο σύμμαχός! Διακρίνεται για την ικανότητά του να καταπολεμά το νοητικό -αλλά και το σωματικό- στρες, να διεγείρει το νευρικό σύστημα, να προάγει τη διαύγεια του μυαλού και να «ξεκλειδώνει» τις μέγιστες αποδόσεις του οργανισμού. Δεν θα πρέπει, όμως, να καταναλώνεται με καφέ γιατί επιταχύνει τη δράση της καφεΐνης.
  • Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι γυναίκες που φορούν λευκή μπλούζα μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία είναι πιο άτακτες ερωτικά.
  • Το 23% των γιατρών και νοσηλευτριών απατούν τον σύντροφό τους, όπως αναφέρει ο ιστότοπος « Ashley Madison» .Πιθανότατα τα κρεβάτια στο χώρο εργασίας να ανοίγουν την όρεξη στις εργαζόμενες.