fbpx

#16112018

#16112018

  • Τις ιδανικές διαστάσεις ανδρικής μέσης, τις βρήκαν οι ειδικοί του πανεπιστημίου του Τέξας: Η περιφέρειας της μέσης σου οφείλει να είναι σχεδόν 85% της περιφέρειας που περικλείει τη λεκάνη και τους γοφούς.
  • Ο καλύτερος τρόπος για να διώξεις μακριά τη βαρεμάρα που σε πιάνει στο γυμναστήριο είναι να καταπιαστείς μ’ έναν καινούργιο στόχο. Εάν για παράδειγμα τους τελευταίους έξι μήνες έδινες περισσότερη βάση στο να δυναμώσεις τους μυς σου, ίσως είναι ώρα να δουλέψεις λίγο την ευκινησία σου. Η αλλαγή του ρυθμού που θ’ ακολουθείς σε συνδυασμό με το διαφορετικό είδος γυμναστικής και το καινούργιο σετ ασκήσεων που θ’ ακολουθήσεις σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το ενδιαφέρον σου για το γυμναστήριο.
  • Το πρόχειρο ανθυγιεινό και κατεργασμένο φαγητό πυροδοτεί βαθιά ένστικτα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και αυτό ενδεχομένως να προάγει την υπερφαγία, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Cell Metabolism.
  • Δεν είναι όλα τα μακαρόνια ίδια. Για παράδειγμα, τα λευκά ζυμαρικά δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου φυτικές ίνες, με αποτέλεσμα να μην σε χορταίνουν σχεδόν καθόλου και να μην συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, σε αντίθεση με εκείνα που είναι κατασκευασμένα από αλεύρι ολικής αλέσεως. Εάν θέλεις μάλιστα να αυξήσεις και την περιεκτικότητα του γέυματός σου σε πρωτεΐνη, θα σού προτείναμε να επιλέξεις ζυμαρικά από σόγια, κινόα ή φακές.
  • Εκ φύσεως, η τεστοστερόνη παράγει επιπλέον σμήγμα, που κάνει την ανδρική επιδερμίδα πιο λιπαρή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερους πόρους, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η επιδερμίδα τους είναι πιο επιρρεπής στους ρύπους και στο να φράζουν οι πόροι από λιπαρότητα και ρύπους.