fbpx

#18072018

#18072018

  • Καύσωνας σήμερα και για όσους δεν κάνουν βουτιές στη παραλία καλό είναι να προσέχουν γιατί η θερμοπληξία καραδοκεί.
  • Μαλλιά χάνουμε καθημερινά αν και δεν φαίνεται, όμως υπάρχει ένας μήνας του χρόνου που χάνουμε τα περισσότερα και  αυτός είναι ο Ιούλιος!Το ότι κάθε άνθρωπος χάνει περισσότερες τρίχες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πάψει εδώ και χρόνια να αποτελεί έναν “μύθο”, αλλά είναι πραγματικότητα.
  • Ένα προϊόν απώλειας βάρους που ισχυρίζεται ότι είναι «φυσικό» ή «φυτικό» δεν είναι απαραιτήτως ασφαλές καθώς τα προϊόντα αυτά πολλές φορές δεν είναι εγκεκριμένα ή δεν είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι δουλεύουν. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την υγεία σας και δεν πρέπει να το ρισκάρετε. Μιλήστε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν απώλειας βάρους και ακούστε την γνώμη του. Μην ρισκάρετε την υγεία σας με προϊόντα που δεν είναι εγκεκριμέναείναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προέλευσης και απλά υπόσχονται αδυνάτισμα δια μαγείας. Δενυπάρχουνμαγικάχάπια.
  • Μια συνηθισμένη πτώση της αγαπημένης σου μοτοσικλέτας, είναι ότι νομίζεις ότι κατέβασες τον πλαγιοστάτη… Πολλές φορές από τη βιασύνη μας, νομίζουμε ότι τον κατεβάζουμε αλλά στην πραγματικότητα ο πλαγιοστάτης είναι μαζεμένος. Σηκώνεσαι λοιπόν σαν την …καλή…χαρά… πλαγιάζεις κιόλας το μηχανάκι, να κάτσει μαλακά στον πλαγιοστάτη και αν δεν την προλάβεις η αγαπημένη σου μηχανή σωριάζεται φαρδιά, πλατειά!
  • Την έκανες την κουτσουκέλα σου και βγήκες με την παρέα. Έκανες διάφορα έγινες λιώμα και επιστρέφεις σπίτι ή την επόμενη μέρα συναντάς την σχέση σου… και ενώ περιμένεις χωρισμό ή έναν χοντρό καυγά το λιγότερο δεν γίνεται τίποτα… Αν είσαι ωραίος άντρας μην απορείς που ξέμπλεξες τόσο απλά αφού έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες συγχωρούν πιο εύκολα τους ωραίους άντρες.
  • Αγοράστε μόνο την ποσότητα φαγητού που θα σας χρειαστεί και καταψύξτε την ποσότητα που περισσεύει. Έτσι θα έχετε φαγητό και για τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε. Προσοχή όμως να κρυώσει καλά το φαγητό πριν το καταψύξετε.
  • Το ελαιόλαδο αποτελείται από τα λεγόμενα «καλά» μονοακόρεστα λιπαρά και αποτελεί ένα θρεπτικό τρόφιμο από την άλλη μεριά όμως δεν παύει να ανήκει στην κατηγορία του λίπουςπου σημαίνει ότι είναι πλούσιο σε θερμίδες! Έτσικάθε γραμμάριο λίπους σας προμηθεύει με 9 θερμίδεςπου είναι κάτι παραπάνω από διπλάσιες αν τις συγκρίνουμε με τους υδατάνθρακες (ψωμί , ζάχαρη, μακαρόνια κ.α.) και τις πρωτεΐνες (κόκκινο κρέας, ψάρι, πουλερικά κ.α.) που αποδίδουν 4 θερμίδες ανά γραμμάριο.Μείνετε λοιπόν μακριά από τις υπερβολές και φροντίστε να καταναλώνετε ελαιόλαδο με μέτρο.