fbpx

#18092018

#18092018

  • «Τις καλές μέρες φεύγω από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρω τρεις φορές αν κλείδωσα ή να σιγουρευτώ ότι το ψυγείο είναι κλειστό. Τις καλές μέρες μπορώ να ελέγξω τις σκέψεις μου και τίποτα δεν μπαίνει στο μυαλό μου. Τις κακές ημέρες δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτά τα “αν”.»
  • Ακόμα και μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει εκείνα τα ηπατικά ένζυμα που συμβάλλουν στην απομάκρυνση των τοξινών. Περιέχει επίσης σημαντικές ποσότητες αλικίνης και σεληνίου, τα οποία είναι δύο φυσικά συστατικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση.
  • Λάθος είναι η χρησιμοποίηση των γυναικείων καλλυντικών σε ανδρικό δέρμα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα προϊόντα. Το αντρικό δέρμα είναι 20 έως 30 % πιο παχύ από το γυναικείο αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η κρέμα της κοπέλας σου δεν κάνει και για σένα. Το αντρικό δέρμα έχει επίσης περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη»,» η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Επιπλέον οι αντρικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη επηρεάζουν το δέρμα.
  • Ένα αυγό περιέχει περίπου 5 γρ. λίπους από τα οποία τα 3,5 γρ είναι μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Μόνο 1,5 γρ. είναι κορεσμένα που είναι λιγότερο από το 10% της συνιστώμενης πρόσληψης (14-20γρ.). Το ασπράδι του αυγού δεν έχει καθόλου λιπαρά καθώς το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται στον κρόκο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεται μόνο το ασπράδι.