fbpx

#18102018

#18102018

  • Όταν η διευθύντρια σου σε συμπαθεί, σε θέλει εκεί, κοντά της, να δουλεύεις μέχρι τελικής πτώσεως. Εάν δεν φαίνεται και πολύ ενθουσιασμένη όταν ζητάς άδεια, αυτός είναι ο λόγος. Αντίθετα, αν δε φαίνεται να νοιάζεται και πολύ που ζητάς τρεις εβδομάδες άδεια, καλύτερα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πώς θα την κάνεις να σε αναζητά.
  • Η ώρα περνάει και έχεις αργήσει. Το ξέρεις και το ξέρει και ο προϊστάμενος σου και φυσικά η καλύτερη αντιμετώπιση δεν είναι η αντιπαράθεση, αλλά το χιούμορ!
  • Η καλύτερη μέθοδος περιποίησης για της επιδερμίδας του προσώπου σας είναι αυτή που περιγράφετε στο άρθρο μου στο topmodels.gr «4 to the point συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας»… Δεν αφορά μόνο γυναίκες! Αλλά, επειδή μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, φροντίστε τουλάχιστον να χρησιμοποιείτε μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας. Οι εξειδικευμένες ενυδατικές – αντιγηραντικές κρέμες με SPF αναζωογονούν και προστατεύουν την επιδερμίδα που καθημερινά εκτίθεται στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Θα τολμήσω να σας προτείνω και μία κρέμα ματιών που στοχεύει στη μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια για να τα διατηρήσετε άψογα.
  • Είσαι ψηλότερος το πρωί από ότι είσαι το βράδυ.
  • Νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε μια φυλακή ενώ στη πραγματικότητα είσαι ελεύθερος να κάνεις τα πάντα; Μήπως νιώθεις την εισβολή σκέψεων και την επιβολή πράξεων από τον ίδιο σου τον εαυτό σε τέτοιο βαθμό, ώστε αισθάνεσαι ψυχικά ανάπηρος; Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή εμποδίζει το άτομο να ζήσει τη ζωή του, όπως θα έκανε ο καθένας μας, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί το 3% του πληθυσμού και σίγουρα δεν θέλεις να είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους.