fbpx

#19102018

#19102018

  • Παρασκευή σήμερα και η «σαβούρα day» είναι προ των πυλών. Αν κάνεις διατροφή είσαι έτοιμος να ορμήσεις άφοβα στις μικρές απολαύσεις…
  • Ο (κακός) γάμος βλάπτει σοβαρά την υγεία είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας επιστημόνων των πανεπιστημίων της Νεβάδα και του Μίτσιγκαν. Μάλιστα, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γάμος είναι εξίσου ανθυγιεινός με το κάπνισμα ή το αλκοόλ.
  • Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, του facebook και του κινητού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, έχει μειωθεί και ξαφνικά αποκτά πολλή περισσότερη σημασία αυτό που θα στείλεις από αυτό που τελικά θα πεις!
  • Ο «Μπομπ ο Μάστορας» φίλος που στα μάτια σου έχει το προφίλ του παντογνώστη. Είναι ο φίλος «υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, ψυκτικός, λογιστής, δικηγόρος», όλα μαζί. Είναι αυτός ο «durostick για κάθε χρήση, durostick υπάρχει λύση» φίλος που θα σου λύσει κάθε είδους πρόβλημα και θα επισκευάσει κάθε είδους ζημιά: Από το πώς να κάνεις format στο pc μέχρι το πώς να φτιάξεις το καζανάκι. Που θα τον φωνάξεις στην μετακόμιση, θα τον πάρεις τηλέφωνο γιατί τράκαρες τον προφυλακτήρα, γιατί κόπηκε το ρεύμα ή γιατί βρήκες μία λίγδα στο πουκάμισο. Είναι αυτός ο φίλος που αν κάποια στιγμή παρεξηγηθείς, τσακωθείς και του κόψεις την καλημέρα, εσύ είσαι που θα κάνεις την κίνηση να τα ξαναβρείτε και θα τον πάρεις να του πεις: «έλα ρε, εγώ έφταιγα, έχεις δίκιο, σόρυ. Να σου πω τώρα. Πώς ανοίγει αυτή η μαλακία;».
  • Στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια τα διαζύγια έχουν εκτοξευθεί στο 34% και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα φθάσουν το 50%, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Το φθινόπωρο είναι μάλιστα από τις εποχές που «ανθίζουν» οι αιτήσεις διαζυγίων, ενώ το «ασθενές» φύλο παίρνει συνήθως την πρωτοβουλία για το χωρισμό. Οι γυναίκες απαιτούν με ευκολία από τους άνδρες διαζύγιο εδώ και τώρα», σύμφωνα με μελέτη που έγινε στις ΗΠΑ το 2015 από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ.