fbpx

#19112018

#19112018

  • Το ευρύ, προτεταμένο ανδρικό στέρνο συμβολίζει υπεροχή, δύναμη και σεβασμό. Η ανάπτυξη των θωρακικών μυών με τις κατάλληλες ασκήσεις στήθους μπορεί να τονίσει αυτό το χαρακτηριστικό, ακόμη και σε άνδρες οι οποίοι δεν είναι προικισμένοι σκελετικά. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Χρόνινγκεν στην Ολλανδία αναφέρουν: το στήθος σου θα πρέπει να είναι ακριβώς το διπλάσιο της περιφέρειας ενός από τους δυο μηρούς σου. Και κάθε ένας από τους μηρούς σου θα πρέπει να είναι 1,75 φορές μεγαλύτερος από το αντίστοιχο γόνατο.
  • Οφείλεις να έχεις στο ντουλάπι σου μία ενυδατική κρέμα κι ας λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι σου. Στην τελική δεν χρειάζεται να το ξέρουν καν. Εκείνοι θα απορούν πώς μεγαλώνοντας εξακολουθείς να είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Για να μη δείχνει η επιδερμίδα σου θαμπή και ξηρή, μετά το σαπούνι καθαρισμού που χρησιμοποίησες, άπλωσε μια στρώση ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.
  • Η πιπερόριζα, μειώνει τη συσσώρευση λίπους στον οργανισμό, προστατεύει το συκώτι και έχει πολλές άλλες θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
  • Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.
  • Όλα τα ποδήλατα δεν είναι ίδια και για να κάνεις σωστά την προπόνηση ή απλά τη βόλτα σου θα πρέπει το ποδήλατο που θα επιλέξεις να είναι στο μέγεθος σου.
  • Ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλατος και καζεΐνης παρέχει αξιόπιστη επιλογή για τον ανεφοδιασμό του γλυκογόνου, την προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης και των μυών. Στην βιβλιογραφία δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν την υπεροχή των σκευασμάτων αποκατάστασης έναντι των φυσικών προίόντων όπως το γάλα ή το γιαούρτι. Η επιλογή είναι δική σας, απλά να θυμάστε πως η αποκατάσταση πρέπει να έχει ξεκινήσει από το πρώτο μισάωρο από το πέρας της άσκηση. Φροντίστε να καταναλώσετε ένα γεύμα σε αναλογία υδατανθράκων: πρωτεΐνη 4:1, και τέτοια είναι στα γαλακτοκομικά προϊόντα.