fbpx

#21082018

#21082018

  • Ναι στο νάτριο αλλά όχι από το αλάτι που δίνει υπερβολική ποσότητα νατρίου ωστόσο είναι ο ηλεκτρολύτης που χάνεται στο μεγαλύτερο βαθμό όταν ιδρώνεις. Το αλάτι (σε μικρή ποσότητα) βοηθά τον οργανισμό να συγκρατεί το νερό διατηρώντας τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης για περισσότερο χρόνο. Ένας αθλητής μπορεί να καταναλώσει ένα αλμυρό γεύμα όπως μια σούπα πριν την προπόνηση ώστε το σώμα να παραμείνει ενυδατωμένο κατά τη σωματική άσκηση.=
  • Όσοι λένε ότι το ντύσιμο δεν κάνει τον άνθρωπο σαφώς και έχουν απόλυτο δίκιο. Ισχύει όμως το ίδιο όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού; Το ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού ναι είναι πολύ σημαντικό καθώς ακόμα δεν σε γνωρίζει καλά το άτομο που θα βγεις μαζί του οπότε θα παίξει σημαντικό ρόλο η εξωτερική σου εμφάνιση. Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι να είσαι τόσο όσο!
  • Έρευνα του περιοδικού Clinical Endocrinology ανέφερε ότι οι υπέρβαροι άντρες 14 – 20% είχαν σχεδόν 50% μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης από εκείνους που δεν είναι υπέρβαροι. Γενικά, η ιατρική θεωρεί ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο βάρος έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.
  • Η αγροτική ζωή δεν είναι εύκολη και δυστυχώς οι αγροτικές εργασίες την κάνουν ακόμη πιο δύσκολη. Για όσους έχουν γνωρίσει αγρότες και όχι τους μεγαλοκτηματίες των χιλιάδων στρεμμάτωνπου κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνηταθα διαπίστωσαν ότι η αγροτική οικογένεια είναι άκρως εξαρτώμενη οικονομικά από πολλούς παράγοντεςόπως οικονομική κυβερνητική πολιτική, τις τράπεζες, τους γεωπόνους, αλλά και από τις καιρικές συνθήκες. Οι συνεχείς αυξήσεις σε καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια, σπόρους και λιπάσματααλλά και η αύξηση της φορολόγησηςτης αύξησης των ασφαλίστρωνμειώνουν το αγροτικό εισόδημα.