fbpx

#21112018

#21112018

  • Και μια καλή μέρα αρχίζει πάντα με ένα καλό πρωινό ξύπνημα είτε προλαβαίνεις να φας πρωινό… είτε όχι. Είτε προλαβαίνεις να πας για τρέξιμο είτε όχι. Όμως σίγουρα προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντουζ και να περιποιηθείς τον εαυτό σου πριν ξεκινήσει η μέρα.
  • Το σώμα πρέπει να ξυπνήσει και έτσι με αυτή την αυτόματη, ασυναίσθητη κίνηση με το τέντωμα δηλαδή ενεργοποιούμε του μυς μας, ανοίγουμε τους πνεύμονές μας και βάζουμε μπρος το κυκλοφορικό μας σύστημα. Το αίμα διοχετεύει στο σώμα περισσότερο οξυγόνο, ενώ ταυτόχρονα αποβάλλει τις άχρηστες ουσίες που έχουν συσσωρεύει τη νύχτα. Επιπλέον, ο εγκέφαλος πληροφορείται ότι πρέπει να βγει από την κατάσταση του ύπνου και να μεταβεί σε αυτή της αφύπνισης.
  • Η κατανάλωση τροφής μετά από μία συγκεκριμένη ώρα εμποδίζει την απώλεια βάρους, όσο η πρόσληψη πρωινού προκαλεί την αύξησή του. Οι υποστηρικτές της άποψης μην τρώτε μετά από μία συγκεκριμένη ώρα το βράδυ, πρέπει να αναρωτηθούν, αν η απώλεια βάρους προέκυψε από τη μη κατανάλωση γεύματος μετά από αυτή την ώρα ή απλώς από τη μείωση την προσλαμβανόμενης τροφής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Ο William Vanderbloeman, CEO και ιδρυτής του δικού του search group, εξηγεί στο Moneyish ότι το να αργεί κάποιος είναι ένα μεγάλο «Όχι» γιατί «το ραντεβού για συνέντευξη είναι ένα συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές». «Αν δεν μπορείς να κρατήσεις αυτό το πρώτο συμβόλαιο, ειδικά όταν προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις, αυτό μου λέει ότι δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας οποιοδήποτε άλλο συμβόλαιο που θα σου ανέθετα αν ήσουν στην ομάδα μου», προσθέτει.
  • Το σώμα μας είναι …χαρακτηριστικό! «Οι ψυχολόγοι και οι επιστήμονες των ηλεκτρονικών υπολογιστών είχαν επικεντρωθεί σχεδόν αποκλειστικά στον ρόλο του προσώπου για την αναγνώριση ενός ατόμου» εξήγησε η Αλισον Ράις του Πανεπιστημίου του Τέξας «Τα αποτελέσματά μας όμως δείχνουν ότι το σώμα μπορεί να παράσχει επίσης σημαντικές και χρήσιμες σχετικές με την ταυτότητα πληροφορίες για την αναγνώριση ενός ατόμου».