fbpx

#22062021 @ManTips – Οι χυμοί είναι ότι το καλύτερο για το πρωινό σου

#22062021 @ManTips – Οι χυμοί είναι ότι το καλύτερο για το πρωινό σου

  • Αν είσαι από εκείνους που παίρνουν τον έτοιμο χυμό και τον πίνουν το πρωί μαζί με το πρωινό τότε εξαρτάται πόσα θρεπτικά στοιχεία παίρνεις αφού εξαρτάται από τον έτοιμο χυμό που πίνεις.
  • Για να είσαι σίγουρος για τον χυμό σου είναι καλό να τον κάνεις με φρούτα εποχής.
  • Φρούτα, νερό και μπλέντερ και έτοιμος.
  • Οι χυμοί είναι ιδιαίτερα θρεπτικοί και πολύ καλοί για τη διατροφή σου, οι περισσότεροι τουλάχιστον, αφού υπάρχει μια επιλογή χυμού που καλό θα ήταν να την αποφύγεις αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διατροφή σου.
  • Χυμός ποτό ανάκαμψης για μετά την προπόνηση. Ο χυμός κερασιού μειώνει τον πόνο, την αδυναμία και τη φλεγμονή των μυών μέσω των συμπυκνωμένων ποσοτήτων ανθοκυανινών. Οι ανθοκυάνες είναι υδατοδιαλυτές χρωστικές που έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Ο χυμός ροδιού είναι τόσο σημαντικός για τους άνδρες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για την καρδιά και την υγεία του προστάτη. Σε σχέση με την υγεία της καρδιάς, αυτός ο χυμός φρούτων βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, καθώς επίσης βοηθά στην αναστολή της δραστηριότητας των αιμοπεταλίων, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου. Όσον αφορά την υγεία του προστάτη, ο χυμός ροδιού έχει δείξει βελτίωση η στυτική δυσλειτουργία, τα αργά επίπεδα ειδικού αντιγόνου του προστάτη και επιβραδύνουν την αναπαραγωγή των καρκινικών κυττάρων του προστάτη