fbpx

#22102018

#22102018

  • Δεν πρέπει να τα παρατάς, πιστεύοντας ότι όλα τελείωσαν και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η κάθε κατάσταση που σε προβληματίζει. Μάθε ότι πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα που όλα θα στρώσουν.
  • Ο ισχυρός συναισθηματικά άνθρωπος δεν κάθεται να στεναχωρηθεί για τον άσχημο τρόπο, που του φέρθηκαν οι άλλοι. Αντιθέτως αναλαμβάνει την ευθύνη της ζωής του, της δουλειάς του, προσπαθεί να διορθώσει ό,τι διορθώνεται, έχοντας πάντα στο μυαλό του πως η ζωή δεν είναι πάντα ούτε εύκολη, ούτε δίκαιη.
  • Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, προτού ψεκαστείς με το άρωμά σου. Η θερμότητα ανοίγει τους πόρους του δέρματος, προετοιμάζοντας το έδαφος κατάλληλα για να αιχμαλωτίσουν τη μυρωδιά.
  • Λέμε ψέματα ακόμα και στον εαυτό μας στον καθρέφτη! Στεκόμαστε μπροστά του και οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι η ζυγαριά κάνει …λάθος! Μη γελάτε, αυτό ανακάλυψαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ που ρώτησαν περισσότερους από 2000 ανθρώπους και διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άλλα έβλεπαν στον καθρέφτη παρά τον εαυτό τους! Οι περισσότεροι λένε ψέματα ακόμα και στον καθρέφτη για το πραγματικό τους βάρος
  • Η προπόνηση με βάρη βοηθάει στις δίαιτες διατηρώντας ή αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα αυξάνοντας έτσι το βασικό μεταβολισμό. Δεν πρόκειται να αυξήσει τη μυϊκή μάζα των γυναικών τόσο όσο φαντάζονται.
  • Η εκγύμναση των γλουτών δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών και ας θαυμάζουμε τα καλλίγραμμα γυναικεία οπίσθια. Όπως λοιπόν εμείς θαυμάζουμε, έτσι και εκείνες θαυμάζουν περισσότερο έναν άντρας που έχει καλογυμνασμένους γλουτούς, δηλαδή στην απλή καθομιλουμένη: Γυμνασμένα οπίσθια.