fbpx

#22112018

#22112018

  • Γνωρίζουμε σήμερα ότι η αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα πρόληψης πολλών νοσημάτων φθοράς. Πέρα από τα ενδογενή αντιοξειδωτικά συστήματα που το ίδιο το σώμα μας διαθέτει, είναι σημαντικό να φροντίζουμε καθημερινά να τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με αντιοξειδωτικά συστατικά μέσα από τα τρόφιμα και τα ροφήματα που καταναλώνουμε.
  • Η ρουτίνα της προπόνησης πολλές φορές κουράζει και είναι καλό να συνδυάζουμε την προπόνηση του γυμναστηρίου με άλλα αθλήματα κυρίως με αυτά που λειτουργούν συμπληρωματικά όπως είναι ο στίβος και κυρίως τα σπρίντ.
  • Είτε το θέλουμε, είτε όχι ο …μικρούλης μας …μικραίνει ακόμα περισσότερο με τη πάροδο των χρόνων, όσο μεγάλος και να είναι! Όμως αυτή την εξέλιξη μπορείς να την αποτρέψεις και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, όπως αναφέρουν δύο ουρολόγοι. Οι ουρολόγοι Όλιβερ Γκράλα και Κριστόφ Πίες επισημαίνουν σε συνέντευξη τους στη γερμανική εφημερίδα «Bild ότι το ανδρικό μόριο αναπτύσσεται με βάση τις απαιτήσεις κάθε ηλικίας. «Στην εφηβεία, το ανδρικό μόριο αρχίζει να αναπτύσσεται φθάνοντας στο τελικό μήκος στην ηλικία των 19 ετών. Με την πάροδο του χρόνου, και εφόσον οι σεξουαλικές επαφές είναι όλο και λιγότερες, το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται. Η τακτική σεξουαλική επαφή και ο αυνανισμός εμποδίζουν τη συρρίκνωσή του ανδρικού μορίου γεγονός που του επιτρέπει να διατηρηθεί στο φυσικό του μέγεθος», επισημαίνουν οι δύο επιστήμονες.
  • Πολυβιταμινη: Είναι απαραίτητο για όποιον δεν τρώει αρκετά φρούτα και λαχανικά. Πάρτε μια πολυβιταμίνη που πλησιάζει το 100% της απαραίτητης ποσότητας από αρκετές βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Να αποφύγετε πολυσιτεμένες που έχουν πολύ σίδηρο γιατί σε μεγάλη ποσότητα αυξάνει το ρίσκο καρδιόπαθειας. Υπάρχουν ειδικές πολυσιτεμένες για άντρες.