fbpx

#2307217

#2307217

  • Σεβαστείτε το σώμα σας και ακούστε τις ανάγκες του! Ποτέ πεινάει;; Πότε διψάει;; Πότε έχει χορτάσει;; Τόσο το να αντιλαμβανόμαστε τα σήματά του όσο και το να αντιδρούμε κατάλληλα σε αυτά είναι πολύ σημαντικό προκειμένου να έχουμε μία υγιή σχέση με το φαγητό και να μπορούμε να ρυθμίζουμε το σωματικό μας βάρος.
  • Eπιστήμονες δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν γιατί οι υπερωρίες έχουν τέτοια αρνητική επίδραση στον εγκέφαλο. Οι ερευνητές θεωρούν ωστόσο ότι μερικοί από τους παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα ύπνου, κατάθλιψη, ανθυγιεινό τρόπο ζωής και αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών εξαιτίας του άγχους.
  • Όταν μια γυναίκα φτάνει σε πραγματικό οργασμό, το σώμα της δεν διστάζει να το «φωνάξει» με διάφορους τρόπους. Ακριβώς πριν τον οργασμό, το «κεφάλι» της κλειτορίδας υποχωρεί προς τα μέσα. Παράλληλα, αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο αναπνέει και που χτυπά η καρδιά της, ενώ οι κόρες της διαστέλλονται.
  • Αυτό επιβεβαιώνει επιστημονική έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία. Οι γυναίκες «ανάβουν» όταν σε βλέπουν να μαγειρεύεις για χάρη τους. Την έρευνα –να το πούμε κι αυτό- χρηματοδότησε εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών όμως οι ερευνητές δηλώνουν με το χέρι στην καρδιά ότι δεν μαγείρεψαν τα στοιχεία.
  • Το εσώρουχο σου μπορεί να μη το δει από το πρώτο ραντεβού, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Γι αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Εννοείται καθαρό και εννοείται ότι θα διαλέξεις το πιο στιλάτο που έχεις και φυσικά να μην είναι φθαρμένο. Η επιλογή του εσωρούχου είναι πολύ σημαντική και δες το γιατί πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία.
  • Αν πεινάς και δεν τρως ούτε ένα σνακ τότε κάνεις κακό στη διατροφή σου και στο σώμα σου. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που προκαλεί τη πείνα. Τον περίπλοκο μηχανισμό πίσω από το αίσθημα εκνευρισμού που αισθανόμαστε όταν πολύ πεινασμένοι αναλύουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.