fbpx

#24012019

#24012019

  • Η bed selfie είναι εντελώς αυθόρμητη και δείχνει τον εαυτό σου σε μια πιο πραγματική αναμαλλιασμένη αξύριστη και πολλές φορές ημίγυμνη εικόνα από το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο σημείο του σπιτιού σου το κρεβάτι σου.
  • Ως ορολογία η σελφίτιδα επινοήθηκε για πρώτη φορά το 2014 ως μέρος ενός ειδησεογραφικού άρθρου που υποστήριζε ότι η εν λόγω ψυχική διαταραχή επρόκειτο να αναγνωριστεί επισήμως ως τέτοια από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία και έτσι κάπως έγινε η σχετική έρευνα από το Πανεπιστημίου Nottingham Trent με 400 συμμετέχοντες.
  • Το θετικού του γυμνού ή του ημίγυμνου είναι ότι το σώμα παίρνει αέρα που λέμε και αυτό είναι θετικό για την υγεία μας.
  • Πολλαπλασίασε τη διάρκεια και την ένταση του αγαπημένου σου αρώματος χρησιμοποιώντας όλη τη σειρά καλλυντικών που πιθανώς το ακολουθεί. Για παράδειγμα, το αφρόλουτρο, το σαπούνι, την κρέμα ενυδάτωσης ή το αποσμητικό.
  • Τα απεριποίητα χέρια δεν ταιριάζουν σε κανέναν άντρα. Φροντίστε να κόβετε τα νύχια σας κάθε βδομάδα και να χρησιμοποιείτε μια κρέμα χεριών για να διατηρούνται απαλά.
  • Η γυμναστική έξω στη φύση ή «green exercise» όπως την ονομάζουν οι επιστήμονες , βελτιώνει την ψυχολογία, ανεβάζει τη διάθεση και αυξάνει τις επιδόσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του University of Essex στην Αγγλία, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Environmental Science and Technology.
  • Η συστηματική άσκηση με μυϊκές διατάσεις έχει θετική επίδραση σε όλο το σώμα, γιατί το ανακουφίζει από την ένταση των καθημερινών δραστηριοτήτων, δημιουργεί ένα αίσθημα αποσυμφόρησης από το στρες, χαλαρώνει τους μυς και μειώνει τους πόνους που οφείλονται σε πιασίματα, έντονη σωματική δραστηριότητα, άσκηση ή υπερβολική καταπόνηση. Eπιπλέον, οι διατάσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της σωματικής απόδοσης και πιθανόν βοηθούν στην πρόληψη των τραυματισμών, γιατί αυξάνουν την ευκαμψία των αρθρώσεων και την ελαστικότητα των μυών.