fbpx

#25012019

#25012019

  • Γενικά η εκδρομή στο βουνό αποτελεί την καλύτερη εξόρμηση. Η θέα από τα βουνά είναι πάντα φανταστική χρυσαφιά χρώματα κι οι ομίχλες του φθινοπώρου δίνουν στα βουνά έναν ιδιαίτερα επιβλητικό χαρακτήρα. Αγέρωχες κορφές  πανέμορφα δάση αλπικά λιβάδια συνθέτουν ένα κόσμο μαγικό που προσφέρει απλόχερα σε όλους τη δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.
  • Κατάδυση! Ένα σπορ που πολλοί το μπερδεύουν με το ψαροντούφεκο! Ωστόσο δεν έχει καμιά σχέση το αντίθετο μάλιστα ,οι δύτες δεν κυνηγάνε τα ψάρια απλά θαυμάζουν τις ομορφιές του βυθού εκεί όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα πάντα από κοράλια σπηλιές αντικείμενα και ναυάγια.
  • Η κολύμβηση θεωρείται ιδανικός τρόπος άθλησης για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική κατάσταση ή το φύλο. Βελτιώνει την αντοχή, το καρδιαγγειακό σύστημα, ενδυναμώνει όλο το σώμα και δεν επιβαρύνει τους μυς και τις αρθρώσεις. Επίσης καίει πολλές θερμίδες και συμβάλλει σε μεγάλη απώλεια λίπους. Επιπλέον, οι χειμερινοί κολυμβητές έχουν τις μισές πιθανότητες να κρυολογήσουν τον χειμώνα, απ’ ότι οι θερινοί κολυμβητές.
  • Όλα τα αθλήματα δεν έχουν να κάνουν με τρέξιμο και βάρη δεν παύουν όμως να είναι αθλήματα να εξασκούν το μυαλό και να μας κάνουν να περνάμε μερικές ώρες ξέγνοιαστα παρέα με τους φίλους μας. Ένα από αυτά τα αθλήματα είναι το μπιλιάρδο. Κάποτε το μπιλιάρδο είχε συνδυαστεί με τα «κακόφημα» ηλεκτρονικά την αλητεία και άλλα μύρια κακά που του φόρτωναν τα ταμπού της εποχής. Σήμερα ωστόσο το μπιλιάρδο έχει πάρει την πραγματική του θέση και αποτελεί μια πρώτης τάξεως διασκέδαση και φυγή από την καθημερινότητα ειδικά αν έχεις έναν καλό και δυνατό αγώνα!
  • Σε γενικές γραμμές υπάρχει ποικιλία ασκήσεων squat, είτε με βάρη, είτε χωρίς βάρη και είναι μια πολύ σημαντική άσκηση, που όμως για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να εκτελείτε και σωστά.
  • Το κάθε ένα μηχάνημα είναι διαφορετικό και όλα καίνε θερμίδες και φυσικά λίπος, αρκεί να ρυθμίζεις την ένταση. Όλα είναι θέμα σφυγμών, δηλαδή που δουλεύει ο οργανισμός και για πόση ώρα, για να κάψεις περισσότερο λίπος.Το σωστό είναι να γίνεται εναλλαγή. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις interval στον διάδρομο ή ακόμα να μοιράσεις τον χρόνο σου σε δύο ή τρία μηχανήματα, για να μην πλήττεις, γιατί ας μην γελιώμαστε, η αεροβική είναι ιδιαίτερα πληκτική και γι αυτό πολλοί την αποφεύγουν. Συνδύασε λοιπόν τα μηχανήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδα και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.