fbpx

#25102018

#25102018

  • Το να ζυγίζεστε κάθε πρωί μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση των κινήτρων και τη βελτίωση του αυτοέλεγχου. Αρκετές μελέτες έχουν συσχετίσει τη μέτρηση του βάρους καθημερινά με μεγαλύτερη απώλεια κιλών.
  • Σύμφωνα με τους ειδικούς η μηχανή λειτουργεί ως κάτι… αφροδισιακό! Οι δύσμοιροι ή δύσμοιρες φαντάζονται στη σωματική επαφή που θα εχουν με τον ιδιοκτήτη – οδηγό, ενώ κάθονται στη σέλα και αυτό προκαλεί δεκάδες φαντασιώσεις. Μπορεί να φταίνε ακόμα και κάποιες διαφημίσεις ή φωτογραφίσεις μοντέλων (όπως αυτή στη φώτο του ρεπορτάζ) που προκαλούν αυτού του είδους τις φαντασιώσεις…
  • Ο ιδανικός χρόνος άσκησης για να χάσεις όσο βάρος θέλεις είναι 30 με 45 λεπτά συχνής και έντονης άσκησης. Πως γίνεται όμως αυτό; Η καύση περισσότερων θερμίδων από ό, τι παίρνεις είναι βεβαίως η βασική συνταγή για την απώλεια βάρους και η άσκηση μπορεί σίγουρα να βοηθήσει με τις καύσεις.
  • Το νερό καρύδας είναι εκείνο που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου, τόσο στη μέση όσο και στην πλάτη. Ο λόγος είναι το κάλιο που περιέχει το συγκεκριμένο ρόφημα και ειδικότερα σε αναλογία 250 μιλιγκράμ ανά 100 γραμμάρια, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός των θερμίδων είναι μόλις 18.
  • Μπορείς να μακρύνεις και να λεπτύνεις τους μύες σου. Το ακούμε αρκετά συχνά για ορισμένα είδη άσκησης ότι μακραίνουν τους μύες. Μπορεί η αίσθηση κατά την άσκηση να είναι αυτή του έξτρα μάκρους, αλλά στην πραγματικότητα δε γίνεται να μακρύνεις τους μυς σου καθώς η απόσταση μεταξύ των αρθρώσεων παραμένει πάντα η ίδια. Το καθαρά ανατομικό ζήτημα. Η αλήθεια: Είτε κάνεις ασκήσεις Pilates είτε pushups, η προσαρμογή του μυϊκού ιστού δεν αλλάζει. Το οπτικό αποτέλεσμα και η έντονη αύξηση της μυϊκής μάζας συμβαίνει αντίστοιχα με την έντονη προπόνηση, σε συνδυασμό με πρόσληψη πρωτεΐνης ή άλλων ειδικών συμπληρωμάτων.