fbpx

#26072018

#26072018

  • Ένας αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ καμία γυναίκα, πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα πρόκειται για την προέκταση του εαυτού του. Οι αληθινοί άντρες νοιάζονται κι αγαπούν όσους βρίσκονται κοντά τους, όσο νοιάζονται κι αγαπούν τον εαυτό τους. Εάν έχεις βρει μια κοπέλα που αγαπάς πραγματικά και σ’ αγαπά κι εκείνη το ίδιο, τότε κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην σταματήσει να χαμογελάει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο από το να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και μάλιστα από δικό σου λάθος. Τα λάθη είναι λάθη …αλλά δεν συγχωρούνται πάντα!
  • Καμία «καλή γενειάδα» δεν δημιουργείται εκ φύσεως. Αν δεις έναν τύπο του οποίου τα μουστάκια είναι καλά καλλωπισμένα και φαίνονται υγιή, είναι επειδή ασχολείται με αυτά. Το να μεγαλώσεις ένα μούσι είναι εύκολο, αλλά το πώς μοιάζει το καθορίζει το πόσο ασχολείσαι με αυτό – ακόμα και αν τα γένια είναι πιο σγουρά ή πιο λεπτά από άλλους.
  • Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που καταναλώνουν το γεύμα τους βιαστικά, άτσαλα, μέσα σε δύο το πολύ λεπτά, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την κακή σου συνήθεια, όπως αναφέρουν μελέτες. Είναι μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου και ουσιαστικά το μόνο που σου προσφέρει είναι… βάρος.
  • Οι έφηβοι προτιμούν τις ρομαντικές σχέσεις μέσω του Διαδικτύου από το να κάνουν σεξ. Επιπλέον, αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους και καταναλώνουν λιγότερο αλκοόλ.
  • Έρευνες έχουν δείξει ότι αλλάζουν τους υποδοχείς γλυκού στον εγκέφαλο και σε κάνουν να έχεις ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για ζάχαρη. Αντικατέστησε τα με νερό. Αν πίνεις μισό λίτρο νερό, 3 φορές την ημέρα, πριν από το κύριο γεύμα, θα χάσεις βάρος.