fbpx

#27082018

#27082018

  • Να έχεις πλήρη επίγνωση των γεγονότων γύρω σου. Να διαβάζει συνεχώς και συλλέγεις πληροφορίες τόσο γενικά όσο και πάνω στον τομέα σου και να φροντίζεις να είσαι από τους πρώτους που θα μάθεις τις εξελίξεις. Η γνώση είναι δύναμη!
  • Ο καθορισμός στόχων  είναι τόσο σημαντικός επειδή σου δίνει το κίνητρο για να συνεχίσεις και ίσως ακόμη και να ξεκινήσεις. Οι στόχοι σου επιτρέπουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα συναντήσεις και να έχεις όρεξη για τη προπόνηση.
  • Λάθος είναι η χρησιμοποίηση των γυναικείων καλλυντικών σε ανδρικό δέρμα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα προϊόντα. Το αντρικό δέρμα είναι 20 έως 30 % πιο παχύ από το γυναικείο αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η κρέμα της κοπέλας σου δεν κάνει και για σένα. Το αντρικό δέρμα έχει επίσης περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη”,” η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Επιπλέον οι αντρικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη επηρεάζουν το δέρμα.
  • Το λινολεϊκό και το λινολενικό οξύ, τα οποία τα παίρνει το σώμα από την διατροφή, χρειάζονται για την εγκεφαλική λειτουργία, την όραση, την προάσπιση της καρδιοαγγειακής υγείας αλλά και για υγιές δέρμα. Βρίσκονται στα φυτικά έλαια, τους ξηρούς καρπούς και τα λιπαρά ψάρια.
  • Πολλοί άνθρωποι όμως καταναλώνουν μόνο γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά ή χωρίς λιπαρά. Αυτά τα προϊόντα στερούνται μερικών ευεργετικών ιδιοτήτων που έχουν οι πλήρεις σε λιπαρά εκδοχές των τροφών.’
  • Οι περισσότερες εταιρίες ρούχων διαφημίζουν ότι πλένουν τα ρούχα πριν τα συσκευάσουν για να πάρουν τον δρόμο για τα ράφια των καταστημάτων. Όλοι καταλαβαίνουμε εύκολα”,” η όλη διαδικασία κατασκευής ενός ρούχου δεν είναι και η καθαρότερη υπόθεση.