fbpx

#27112018

#27112018

  • Όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί τις χειμωνιάτικες μέρες, τις περισσότερες φορές δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Κάτι το πάπλωμα που είναι βαρύ, κάτι το κρύο και φυσικά ο καιρός που συνήθως είναι νεφοσκεπής και ή βρέχει ή χιονίζει! Από την άλλη πάλι ο χειμώνας είναι η εποχή που δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι, εκτός αν χιονίζει και δεν έχεις δει χιόνι πολλές φορές στη ζωή σου.
  • Καθιερώστε 4-5 γεύματα την ημέρα και προσαρμόστε τα στα ωράρια, τον τρόπο ζωής, τις προτιμήσεις σας και την… όρεξη σας. Έχετε μαζί σας ένα ελαφρύ σνακ όπως μία μπάρα δημητριακών ή 2-3 φρούτα για τις περιπτώσεις που ανατρέπεται το συνηθισμένο σας πρόγραμμα, πεινάσετε και είστε εκτός σπιτιού.
  • Frappe ή Nes: Χαρούμενοι, ευθείς τύποι , που γελούν πολύ και ζούνε με το ρητό «αν δεν έσπασε, μην το φτιάχνεις». Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μην είναι και πολύ «περιπετειώδεις» στην καριέρα τους και έχουν την ανάγκη να δουν οι άλλοι τα κρυμμένα βάθη της προσωπικότητας σου. Είναι γενικά αναβλητικοί τύποι!
  • Το σώμα μας είναι …χαρακτηριστικό! «Οι ψυχολόγοι και οι επιστήμονες των ηλεκτρονικών υπολογιστών είχαν επικεντρωθεί σχεδόν αποκλειστικά στον ρόλο του προσώπου για την αναγνώριση ενός ατόμου» εξήγησε η Αλισον Ράις του Πανεπιστημίου του Τέξας «Τα αποτελέσματά μας όμως δείχνουν ότι το σώμα μπορεί να παράσχει επίσης σημαντικές και χρήσιμες σχετικές με την ταυτότητα πληροφορίες για την αναγνώριση ενός ατόμου».
  • Δεν πρέπει να τα παρατάς, πιστεύοντας ότι όλα τελείωσαν και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η κάθε κατάσταση που σε προβληματίζει. Μάθε ότι πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα που όλα θα στρώσουν.