fbpx

#28012019

#28012019

  • Οι μποξέρ έχουν πάντα τα πιο γυμνασμένα σώματα, καθώς το μποξ είναι από τις πιο έντονες μορφές γυμναστικής. Έτσι μπορείς και εσύ να χρησιμοποιήσεις μέρος της προπόνησης ενός μποξέρ ή καλύτερα ενός αθλητή του ΜΜΑ για να κάψεις λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Είναι μια άσκηση πολύ έντονη και απαιτητική. Προκειται για έναν συνδυασμό ασκήσεων που πραγματικά θα γυμνάσει όλο σου το σώμα, αρκεί να μάθεις να την κάνεις σωστά. Η άσκηση λέγεται Burpee Squat Press και είναι πραγματικά ζόρικη.
  • Τρώγοντας πάρα πολύ γρήγορα συχνά οδηγεί σε υπερκατανάλωση τροφής, καθώς ο εγκέφαλος δεν έχει το χρόνο που χρειάζεται για να λάβει τα σήματα πληρότητας. Επιπλέον, αν τρώτε αργά, συνήθως θα καταναλώσετε και λιγότερη τροφή συνολικά. Αυτό οφείλεται στην αύξηση του επιπέδου των ορμονών που μειώνουν το αίσθημα της πείνας.
  • Είναι το βότανο που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. O ιβίσκος ενδείκνυται για όσους ταλαιπωρούνται με δυσκοιλιότητα και έχουν αυξημένα λιπίδια. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες βοηθά στις καρδιαγγειακές παθήσεις στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης και στη θεραπεία της υψηλής πίεσης στο αίμα. Ετοιμάζετε έγχυμα με 1 κουταλάκι ιβίσκου σε 1 φλιτζάνι νερό μια φορά την ημέρα.
  • Ο πολλαπλός οργασμός λοιπόν είναι μια σειρά οργασμών που συμβαίνουν σε γρήγορη διαδοχή. Και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο στις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες δεν βιώνουν μια περίοδο σεξουαλικής ανάδρασης (το χρονικό διάστημα μετά την εκσπερμάτιση, όταν ο άντρας χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει). Έτσι, οι γυναίκες μπορούν και ανταποκρίνονται αμέσως μετά τον δικό τους οργασμό σε συνεχόμενη και περισσότερη κλειτοριδική, ή/και κολπική διέγερση.
  • ‘Ανδρες που δούλευαν σε περιβάλλον με σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες συναδέλφους, είχαν κατά μέσο όρο 15% μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσουν, από ό,τι άνδρες που εργάζονταν σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον. Γυναίκες που δούλευαν κυρίως μαζί με άνδρες, είχαν 10% μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσουν.